Beeld © NPO/Vier handen op één buik 2-11-2021

Vier handen op één buik-moeder Elaine (19) bevalt van tweede kindje

02 november 2021 21:15

Opnieuw bereidt een jonge aanstaande moeder zich voor op de komst van haar kindje. In de nieuwste aflevering van 'Vier handen op één buik' volgen de kijkers de 19-jarige Elaine, die aangemoedigd door Victoria Koblenko (40) zich opmaakt voor haar tweede bevalling.

Elaine werd voor het eerst moeder toen ze nog maar zeventien jaar was en nu, twee jaar later, is er opnieuw gezinsuitbreiding op komst. Samen met haar 31-jarige verloofde Kevin en hun dochtertje Olivia wonen ze in het puntje van Friesland. Het wordt een hectische tijd, want de hoogzwangere Elaine en haar gezin staan op het punt om te verhuizen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier Handen Op Eén Buik-koppel geeft update na spraakmakende aflevering

Het was liefde op het eerste gezicht tussen Elaine en Kevin als ze elkaar ontmoeten op de koksopleiding. Van het grote leeftijdsverschil van 12 jaar merken ze weinig, maar niet iedereen is blij met hun relatie. Zoals de ouders van Elaine bijvoorbeeld. Toen ze moest kiezen tussen haar beknellende familie en de liefde, koos ze voor Kevin. 

Mentaal is het erg pittig voor Elaine. Als haar moeder het contact verbreekt, twijfelt ze steeds meer aan zichzelf. Ze houdt goede hoop voor de komst van hun tweede kindje, die ze de naam Octavia willen geven. Victoria denkt dat ze Elaine goed kan helpen: zij had immers ook twijfels over haar eigen kunnen na de geboorte van zoon Kiy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Vier handen op Eén Buik onder indruk van mentor Angela

Ondanks de tik die Elaine aan haar eerste ervaring met het moederschap heeft overgehouden, gaat het sinds de komst van dochter Octavia hartstikke goed. De problemen waar ze tegenaan liep, zoals het geven van borstvoeding, zijn mede door de hulp van een lactatiekundige nu niet aan de orde. Ondanks dat ze door een borstontsteking moet stoppen met het geven van borstvoeding, voelt ze zich erg zelfverzekerd.

Als kerst op de taart heeft Elaine zich zes weken na de geboorte van haar dochter zelfs al aangemeld voor een studie en gaat ze terug de schoolbanken in. De trouwjurk is met Victoria inmiddels uitgezocht en het gezin is in hun nieuwe huis getrokken: niets lijkt hen een gelukkige toekomst in de weg te staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Vier Handen Op Eén Buik walgen van placenta smoothie

Vier handen op één buik wordt op dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO 3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!