Sister Wives Beeld © Getty Images

Kody Brown gaat scheiden van een van zijn Sister Wives

04 november 2021 09:59

Kody Brown uit 'Sister Wives', een realityshow over een polyamoureuze familie in het Amerikaanse Arizona, heeft één vrouw minder. Christine maakte dinsdag op Instagram bekend dat ze haar relatie met Kody na meer dan 25 jaar heeft beëindigd.

"We zullen altijd deel van elkaars leven blijven uitmaken als ouders van onze prachtige kinderen"

'Kody en ik zijn uit elkaar gegroeid en ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om te vertrekken', laat Christine weten. 'We zullen altijd deel van elkaars leven blijven uitmaken als ouders van onze prachtige kinderen en staan achter ons geweldige gezin.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives' Christine twijfelt aan toekomst met Kody: 'Niet wat ik wil'

Christine uit Sister Wives

Ook Kody postte over de breuk op Instagram. 'Christines beslissing om te vertrekken heeft heel wat verdriet veroorzaakt. We hebben heel veel mooie jaren gehad samen en ik heb enorm veel respect en bewondering voor haar. Alhoewel ze haar eigen weg inslaat, zullen we altijd toegewijde ouders blijven.'

Robyn zou volgens bronnen de reden zijn van de breuk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody uit Sister Wives ziet echtgenote Meri nauwelijks meer

Sister Wives is sinds 2010 te zien op zender TLC. Hoe zit het ook alweer met Kody en zijn vrouwen? Kody Brown trouwde in 1990 met Meri - dit huwelijk was voor de wet. Daarna volgde in 1993 Janelle en in 1994 Christine. Aangezien Kody al voor de wet getrouwd was, is het huwelijk met de andere dames slechts ceremonieel. In 2012 scheidde Kody van Meri, zodat hij met vrouw nummer vier Robyn kon trouwen. Dit was nodig zodat hij de kinderen van Robyn officieel kon adopteren. Hij is nog steeds samen met Meri, maar op papier zijn ze gescheiden. 

Kody en Meri hebben een dochter genaamd Mariah. Kody en Janelle hebben vier zonen,  Logan, Hunter, Garrison en Gabriel, en twee dochters, Madison en Savanah.

Met Christine heeft hij ook zes kinderen: vier dochters genaamd Aspyn, Mykelti, Gwendlyn, Ysabel and Truely, en een zoon Paedon. Robyn had dus al drie kinderen, zoon Dayton en dochter Aurora en Breanna. Deze adopteerde Kody in 2015. Samen hebben ze nog twee kinderen gekregen zoon Solomon en dochter Ariella.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!