Edson da Graça Beeld © Ranking the Stars / RTL

Edson da Graça werkte als 'swinger': 'Moest vrouwen dekken'

3 november 2021 21:30

Presentator Edson da Graça (40) onthult in de meeste recente aflevering van 'Ranking the Stars' een behoorlijk pikant detail van zijn leven. Zo ging hij een tijdje naar feesten waar hij seks had met vrouwen, die in een relatie zaten.

"Zij moesten gedekt worden door een donkere man"

Zo vertelt Edson over deze 'swingerclubs' het volgende: "Ik ben een tijdje naar dat soort feesten gegaan. Dat waren plekken waar witte mannen hun witte vrouwen brachten en die moesten gedekt worden door een donkere man. Het was gewoon nieuwsgierigheid." 

De presentator vond het gevoel dat niet de vrouw, maar juist hij, begeerd werd heel fijn: "Elke vrouw dacht: ja, hem wil ik! Dat is echt een lekker gevoel man." 

Wanneer Maxim Hartman vraagt waarom hij ermee gestopt is, zegt hij: "Ik heb drie kinderen gap. Dat soort activiteiten kun je niet meer ontplooien." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoey wijst 'stoeipoes' Gaby Blaaser af in Ranking the Stars

Vorige week was de eerste aflevering van het spraakmakende programma te zien en daar wees presentator Eddy Zoey niemand minder dan 'stoeipoes' Gaby Blaaser af. Hoe dat precies ging - en het was niet eens bewust - is hier terug te lezen

Ranking the Stars zie je elke woensdagavond om 20.30 uur bij RTL 5 en is al vooruit te kijken bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hierom sloeg Richard Groenendijk presentatie Ranking the Stars af

Eddy Zoëy: 'Nieuwe seizoen Ranking the Stars wordt gezelliger'

02:01