Irene Moors Beeld © Jinek / RTL

Carlo en Irene reageren emotioneel op tv-breuk

05 november 2021 00:16

Carlo Boszhard (52) en Irene Moors (54) reageerden donderdagavond in de RTL 4-talkshow 'Jinek' enigszins geëmotioneerd op de beslissing van de presentatrice om te stoppen met 'De TV Kantine'. De twee keken terug op het moment dat Irene haar beslissing kenbaar maakte en daarbij moesten enkele tranen worden weggepinkt.

"Het was echt mijn dingetje. Nou moet ik er wel een beetje om huilen"

Irene liep naar eigen zeggen al een tijdje rond met het idee om te stoppen. "De vraag is altijd hoe lang blijft het leuk? Ik heb het een paar keer gehad in m'n carrière: bij Telekids, bij Life & Cooking en Life4You en steeds besloten we samen om te stoppen. Maar nu dacht ik: Carlo kan er nog niet klaar mee zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Terugblikken op 30-jarig succes Carlo & Irene: 'Carlo was eerst geflopt'

Toen afgelopen seizoen De TV Kantine evalueerde naar een programma met veel gastacteurs wist Irene dat ze het kon loslaten. "Ik had het niet verteld en heb echt gewacht tot het zelfs al uitgezonden was. Niemand wist het. Het was echt mijn dingetje. Nou moet ik er wel een beetje om huilen. Want toen moest ik naar Carlo en hij had geen idee wat ik kwam doen en dan vertel je dat. Zo gaat dat", snifte Irene, waarna ook Carlo geëmotioneerd raakte.

"Het is helemaal niet een ingewikkeld ding maar het is gewoon mooi geweest. Het is goed geweest, het is klaar. Ik wil met Carlo nog duizend dingen doen, maakt me niet uit wat. Maar ik ben klaar met die pruiken, de pakken, de druk. Ik ben presentatrice. En actrice kwam daar toevallig bij. Maar ik presenteer toch liever voel ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo 'raakte gewond' bij opnames TV Kantine vanavond

Carlo heeft vrede met het besluit van Irene. De presentator zegt dat De TV Kantine voorlopig ook nog niet terugkomt. "Dat pak ik later weer op. Ik vind dat er nu te veel programma's zijn met typetjes, wat allemaal mislukt, wat ik allemaal niet goed vind. Iedereen is al nagedaan. Je moet er echt weer een draai aan geven."

Volgens Carlo gaan hij en Irene ooit weer samen een programma als Telekids of Life & Cooking maken. "Ik zal er alles aan doen dat we weer iets kunnen doen en dat is het format Carlo & Irene, gewoon met z'n tweeën, aan een tafel, zonder autocue en met mensen. Ik denk dat wij iets kunnen wat een heleboel mensen wellicht niet kunnen. Er moet alleen een tijdslot komen wat voor ons geschikt is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricardo speelde naast Robert ook déze BN'er in De TV Kantine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!