Paul de Leeuw en Simon Keizer Beeld © Busje Komt Zo / BNNVARA

Kijkers gieren het uit om nieuwe tv-show Paul de Leeuw

05 november 2021 11:28

Veel kijkers reageren enthousiast op de nieuwe tv-show 'Busje Komt Zo' van presentator Paul de Leeuw (59). Gisteravond was de allereerste aflevering te zien en die is meer dan goed bevallen, zo is aan de reacties te zien.

"Paul de Leeuw blijft na al die jaren leuk!"

In Busje Komt Zo rijdt Paul met een grote bus door het land en bezoekt hij allerlei verschillende plekken. In het programma is vervolgens te zien hoe hij mensen oppikt, van jong tot oud. "Het is een show voor iedereen. In de bus is iedereen gelijk." Precies wat de NPO volgens de presentator wilde: een verbindend programma.

Veel kijkers hebben moeten lachen om de eerste aflevering. Daarin was onder andere te zien hoe Paul Simon Keizer ophaalde in Volendam, een Paul de Leeuw-imitator liet optreden en een dirigent ging overtuigen om nog niet met pensioen te gaan. Ook bood hij zijn excuses aan voor een voorval van vijftien jaar geleden. De vrouw in kwestie kon er uiteindelijk, zo was te zien, wel om lachen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw uit felle kritiek op huldigingsceremonie NOS

'Heerlijke 'zoals alleen Paul de Leeuw het kan'-tv dit. Rommelig, foute humor, drukte, er zit alles in zoals we gewend zijn. Ik heb het gemist bij de NPO!', 'Wat een verfrissend, vrolijk programma in deze donkere tijden. Met Paul de Leeuw en Hans Kesting. Aanrader' en 'Gisteravond genoten van het nieuwe programma. Paul de Leeuw blijft na al die jaren leuk. Leuk ook om oude fragmenten te zien. Uit de tijd dat de wereld niet zo politiek correct en woke was. Toen er nog veel meer mocht en kon', wordt er onder andere geschreven. 

Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw uit felle kritiek op huldigingsceremonie NOS

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw en Astrid Joosten stoppen als presentatoren Op1

Paul liet eerder al weten dat hij, wat er ook zou gebeuren, trots is op het resultaat. "Het belangrijkste is dat ik het zelf een mooi programma vond om te maken en om te kijken. Als de cijfers tegenvallen, dan is dit het ook. Dit is wat ik kan."

Busje Komt Zo zie je elke donderdagavond om 21.30 uur bij NPO1. De aflevering van gisteren is hier terug te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!