Ingrid en Edward uit Ik Vertrek Beeld © AVROTROS / Ik Vertrek 4 november 2021

Ik Vertrek-deelnemers verbazen kijkers: 'Respect voor dit stel!'

5 november 2021 12:09

Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Ik Vertrek' te zien. Daarin zagen kijkers hoe Ingrid (52) en Edward (49) hun droom probeerden waar te maken in Duitsland.

"Respect voor het stel dat een totaal vervallen station omtoverde in vakantieappartementen"

Hoewel Ingrid altijd al graag in Italië had willen wonen, vonden de twee een voormalig treinstation in het oosten van Duitsland, in het dorpje Ballenstedt. Tot hun grote verbazing - maar niet tot de onze - kregen de twee al snel te maken met tegenslagen: schimmel in de muur, lekkages, overstromingen en offertes die duizenden euro's duurder uitvielen. 

Maar gelukkig lukte het hen toch om twee mooie vakantiewoningen te maken en de eerste gasten te ontvangen. Dat de deurklinken nog misten en dat er nog geen wifi was, maakten de bezoekers helemaal niks uit. Uiteindelijk vertelt Ingrid dat ze zichzelf met Edward wel gelukkig ziet worden in het Duitse stadje en dat ze er vol goede moed nog meer moois van gaan maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Ik Vertrek-deelnemer werd gevraagd voor B&B Vol Liefde

Op Twitter reageren veel mensen vol lof op de aflevering. Ze vinden het heel stoer dat de twee het avontuur zijn aangegaan en kijkers hebben genoten van hun verbouwing. 'Respect voor het stel dat een totaal vervallen station omtoverde in vakantieappartementen' en 'Wat een leuk stel. Volgens mij gaat het hen lukken. En dit zijn dan ook nog eens mensen en een gebied waar ik best een keer zou willen logeren', wordt er zoal geschreven. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3'tje Kathleen krijgt eigen Ik Vertrek-achtige serie

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk beleeft Ik Vertrek-achtige praktijken in Spanje

Ik Vertrek zie je elke donderdagavond om 20.30 uur bij NPO1. De aflevering van gisteren is hier terug te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!