Beeld © Videoland

Luuk Ikink werd meteen herkend in The Masked Singer: 'Het waren m'n enkels'

06 november 2021 13:53

Luuk Ikink (38) is inmiddels geland na zijn exit uit 'The Masked Singer'. Afgelopen vrijdag stapte onze eigen RTL Boulevard-presentator uit het pak van de Alien. In gesprek met Rick Brandsteder (37) blikt Luuk terug op zijn deelname aan de hitshow van RTL.

"Dat is het enige wat te zien was"

Als deelnemer van The Masked Singer is het je grootste zorg om ervoor te zorgen dat je jezelf niet verraadt én dat je niet herkend wordt. Dat laatste gaat in het geval van Luuk vrijwel meteen mis. Nog voordat hij één noot heeft gezongen roepen Carlo en Loretta al dat hij in het pak van de Alien zit. Luuk kan dat wel verklaren.

"Ik kom het podium op en ik maak een rondje om Ruben heen. Ik maak nog een rondje en sta stil op een gegeven moment", begint Luuk in After The Mask. "Het eerste dat ik hoor is Carlo die zegt: 'Het is Luuk Ikink.' Ik zat in het pak en dacht: mensen zien het aan mijn enkels. Dat is het enige wat te zien was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niet één, maar drie onthullingen in The Masked Singer

Nog voordat Luuk aan zijn optreden begint, moet hij zich herpakken. "Volgens mij was het een grapje van Carlo en Loretta. Die Alien, dat is Luuk Ikink. Dat begrijp ik ook wel. Ze hadden het helemaal juist."

Ze hebben het zeker bij het rechte eind. Hieronder kun je de onthulling nog eens terugkijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Gert en Viktor Verhulst blikken terug op optreden The Masked Singer

Niet alleen Carlo en Loretta hebben na het eerste optreden door wie zich in het pak van de Alien schuilhoudt. In RTL Boulevard moet Luuk zich destijds nog verantwoorden, maar hij weet zich goed staande te houden als hij voor het blok wordt gezet.

Vanavond schuift Luuk om 18.35 uur aan in RTL Boulevard om te praten over zijn deelname aan The Masked Singer. The Masked Singer wordt iedere vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!