Celebrity Apprentice Beeld © RTL

Michella Kox, Rob Geus en meer in nieuw RTL-programma

08 november 2021 16:24

De opnames van het nieuwe RTL-programma ‘Celebrity Apprentice’ zijn deze week van start gegaan en daarmee is de strijd losgebarsten tussen tien bekende Nederlanders. Zij dagen elkaar in verschillende opdrachten uit om erachter te komen wie de beste kijk heeft op het ondernemerschap. De uitblinkers winnen uiteindelijk een bedrag voor een eigen gekozen goed doel.

Omdat er in deze afvalrace plek is voor één uiteindelijke winnaar, wordt er iedere aflevering iemand ontslagen. Wie heeft de beste business-skills en mag zichzelf aan het einde van de race bekronen met de titel 'Celebrity Apprentice'?

Onder leiding van de Rotterdamse selfmade miljonair Michel Perridon en zijn twee assistentes, de ondernemerstweeling Marie en Julie Reinders, wordt een messcherp oordeel geveld over de kennis en kunde van de deelnemers. De kandidaten die de uitdaging aan gaan zijn; mediapersoonlijkheid Michella Kox, artiest en ondernemer Bizzey, YouTuber Jessie Maya, artiest Sjaak, tv-maker en schrijfster Catherine Keyl, hygiëne-expert Rob Geus, hoofdredacteur en royaltydeskundige bij RTL Boulevard Justine Marcella, ex-volksvertegenwoordiger Henk Krol, presentatrice en analist Anouk Hoogendijk en televisionair Maxim Hartman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser dist Rob Geus in nieuw seizoen Ranking the Stars

Celebrity Apprentice is ontstaan vanuit het Britse format The Apprentice en is met inmiddels zestien seizoenen een groot succes in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In navolging van het seizoen in Australië is in 2022 bij Videoland een versie te zien met BN’ers die niet meedoen om een goed betaalde baan te winnen, maar om Nederland hun ondernemersskills te laten zien.   

Wanneer het programma in 2022 zal verschijnen bij Videoland, is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Arnold heeft The Apprentice-opnames Trump

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!