Beeld © SBS6 / Talpa

Peter Gillis en ons Nicol vinden mogelijk nieuw huis 'veuls te klein'

08 november 2021 21:28

Na wekenlang 'Chateau Meiland' om 20:30 uur op maandagavond, wordt de SBS6-kijker nu getrakteerd op iets met nóg meer klasse: 'Familie Gillis: Massa is Kassa'. De familie Gillis is terug. En hoe!

"Ik denk dat we erop achteruit gaan"

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan Peter en zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol op zoek naar een nieuw huis. Want het huis waar ze nu wonen is 'veuls te klein'. Nicol wil graag een huis waar haar ouders rustig langs kunnen komen, wanneer ze overvliegen vanuit Spaanse gebieden.

De makelaar staat op het stel te wachten, maar nog voordat Peter en Nicol het huis betreden, hebben ze het eigenlijk al afgeschreven. "Zie je die driehonderd kleine spinnetjes?" zegt Nicole tegen Peter, vlak voordat ze naar binnen gaan. Peter daarentegen maakt zich vooral druk om het formaat van het huis. "Ik denk dat we erop achteruit gaan", zegt hij kribbig.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

Eenmaal binnen is eigenlijk ook niets goed. Zo vinden Nicol en Peter de slaapkamer te klein, want daar kunnen ze niet 'van retteketet' gaan. En van de keuken is ons Nicol ook niet echt onder de indruk. Want waarom zou je twee ovens nemen? "Dan zou ik een gewone doen en een stoomoven." Kortom: het is drie keer niks. En daarom gaat de zoektocht naar een nieuw droompaleis verder.

Peter Gillis is de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege de 'kwaliteit' van zijn vakantiepark. Mensen zouden bloed, poep en schimmel hebben aangetroffen op plaatsen waar dat niet thuishoort. De realityster werd daarna flink door het slijk gehaald. In de video hieronder zie je daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis staat op dodenlijst: 'Kijk altijd over mijn schouder'

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!