De Verraders Beeld © Videoland

Op déze dag is De Verraders op Videoland te zien

09 november 2021 11:27

Vanaf zondag 5 december gaat het hek naar landhuis Havixshorst piepend en krakend open voor het allereerste Videoland-seizoen van 'De Verraders'. Terwijl de zon al lang en breed onder is, nemen de verraders intrek in het landhuis.

De Verraders heeft iets weg van Wie is de Mol? en het spannende gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam. In het programma komen ongeveer achttien mensen samen voor een adembenemend spel waarin ze samen een grote zilverschat kunnen winnen. Drie van hen willen echter de schat niet delen en worden Verraders. Zij doen er alles aan om zelf met de buit naar huis te gaan, zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

De andere kandidaten - de Getrouwen - weten niet wie de Verraders zijn en moeten hen zo snel mogelijk zien te ontmaskeren. In de dagelijks terugkerende 'Raad' moeten ze de Verraders proberen weg te stemmen. Maar zitten ze wel op het juiste spoor? Voor de kijkers is het wél duidelijk wie welke rol vervult.

En om de chaos compleet te maken moeten alle deelnemers ook nog samenwerken in missies om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

Het eerste seizoen bij Videoland wordt ditmaal niet gepresenteerd door Tijl Beckand. Presentator Art Rooijakkers neemt namelijk het stokje van hem over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk over De Verraders: 'Dit programma was een hel'

In het eerste seizoen, dat afgelopen voorjaar op de buis verscheen, barstte de strijd los tussen verschillende BN'ers. Zo was in de finale te zien hoe zangeres Samantha Steenwijk het opnam tegen basketballer Chatilla van Grinsven. Uiteindelijk kozen de twee om het prijzengeld, tientallen staven zilver, met elkaar te delen. Zo eindigde het manipulatieve spel toch nog in een happy end. 

Of de tweede reeks, speciaal gemaakt voor Videoland, ook met BN'ers is, is nog onbekend. Het hele eerste seizoen van De Verraders is terug te kijken via Videoland.

De eerste teaser van het nieuwe seizoen is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly over actie Samantha De Verraders: 'Iedereen speelt zijn eigen spel'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!