Beeld © RTL

Tranen van pure angst en totale blijdschap in Het Perfecte Plaatje

10 november 2021 22:11

In 'Het Perfecte Plaatje' proberen bekende amateurfotografen iedere week weer indruk te maken op de jury. Daarbij wordt er veel van ze gevraagd en lopen de emoties dus vaak hoog op. Zo ook vandaag. Georgina Verbaan (42) kan in de aflevering van woensdag wel janken van verdriet, terwijl Bridget tranen van blijdschap weg moet pinken.

"Wat gênant dat ik moest huilen als een klein kind"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Het Perfecte Plaatje.

In de vijfde aflevering wacht er een helikopterritje op de kandidaten. Voor sommigen van hen, vooral Juvat Westendorp, is dat een droom die uitkomt. Anderen, met name Georgina, staan met knikkende knietjes te wachten. "Hier heb ik serieus vaak een nachtmerrie over gehad", aldus de actrice.

Uiteindelijk stapt Georgina met frisse tegenzin en na een aantal bemoedigende woorden van haar beste vriend Patrick Martens in de helikopter - mét de deur open. Van haar gezicht valt af te lezen hoe eng ze het vindt. "Wat gênant dat ik moest huilen als een klein kind", blikt ze later terug. Eenmaal in de lucht duurt het even voor Georgina gekalmeerd is, maar uiteindelijk schiet ze toch een mooi plaatje dat beloond wordt met een 7.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bridget en Abbey komen grootste angst onder ogen in Het Perfecte Plaatje

Bridget Maasland daarentegen kende totaal geen angst in de helikopter en had daardoor de innerlijke kalmte om een prachtige foto te schieten, zo oordeelden juryleden Cynthia Bol en William Rutten. Ze waren totaal omver geblazen door de foto die Bridget inleverde en gaven haar de eerste 10 van het seizoen.

Daarop schoot Bridget direct vol. "Nee! Echt waar? Wow! Ik moet meteen huilen", was haar eerste reactie. Later zegt ze nog: "Dit is één van de beste dagen uit mijn leven. Ik vind dit zó te gek."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

William Rutten reageert op 'kritiek' kijkers Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!