Beeld © Lang Leve De Liefde

LLDL-kandidaat uit haar frustratie: 'Je gaf niet eens een hand'

10 november 2021 14:49

De 68-jarige Esther maakte dinsdagavond de tongen los in het SBS-programma 'Lang Leve de Liefde'. De kandidaat ging op date met de 74-jarige Han, maar al snel wordt duidelijk dat ze niet te spreken is over zijn, volgens haar, onbeleefde houding.

''Je ben zo afstandelijk. Zo gesloten. En alleen maar met jezelf bezig''

Esther is - op z’n zachtst gezegd - niet blij met haar date. Het begint al niet best: volgens Esther heeft Han zich namelijk niet op de juiste manier voorgesteld. ''Je gaf me niet eens een hand toen je binnenkwam’’, zegt ze verontwaardigd. Wanneer er teruggespoeld wordt naar de beelden van hun ontmoeting, zien we echter dat Esther en Han elkaar wel degelijk een hand geven.

Daarnaast zit haar nog een aantal andere dingen dwars: "Je ben zo afstandelijk. Zo gesloten. En alleen maar met jezelf bezig. Ik dacht: wat kom je hier doen dan?" Ze vervolgt: "Je bent ook helemaal niet geïnteresseerd in een ander." Han vraagt zich af waar deze verwijten vandaan komen: "Ik weet het niet, volgens mij heb ik genoeg vragen gesteld.''

Na deze harde woorden van Esther mag het geen verrassing heten dat de twee tot de conclusie komen dat ze niet bij elkaar passen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

LLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'

Esther heeft zich duidelijk niet bepaald populair gemaakt bij de kijkers: hun reacties op de uitgesproken dame zijn niet mals. 'Die Esther moet maar snel wegwezen. Wat een onaangenaam mens. Mannen, ren’, adviseert iemand. Een andere twitteraar schrijft: 'Lieve Han: petje af! Ik vind het uitermate knap dat je zo netjes bent gebleven. Ik hoop dat je een lieve vrouw vindt.' Meer reacties lees je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vijf liefdeslessen die we hebben geleerd van Lang Leve de Liefde

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze EOTB-deelnemer was eerder al te zien in Lang Leve De Liefde

Lang Leve de Liefde wordt op werkdagen om 19.00 uur uitgezonden op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!