Nico en Wouter uit Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Love Therapy

Wouter uit Temptation weet nog altijd niet wat Niels bezielde: 'Ik ken Julia'

13 november 2021 09:17

Wouter (30) en Julia (24) hebben tijdens 'Temptation Island: Love or Leave' antwoorden op hun vragen gekregen en kunnen niet wachten om elkaar weer in de armen te sluiten tijdens het laatste kampvuur. Maar het weerzien krijgt een onverwachte wending als Niels op het laatste kampvuur iets besluit op te biechten. In 'Temptation Love Therapy' vertelt Wouter dat hij meteen doorhad dat er iets niet klopte.

"Niels liegt gewoon, ik snap niet wat hem bezielt"

Waar Zach tijdens een eerder seizoen al de nodige trucjes uithaalde met een afspeellijst, lijkt vrijgezel Niels het kunstje dit jaar van hem te hebben overgenomen. Als Wouter tijdens het laatste kampvuur de kans krijgt Niels één vraag te stellen, begint hij dan ook over de afspeellijst. Volgens hem had die de naam 'Ik wil je kk-hard neuken maar dat kan nu niet'. Een lijst die Julia volgens Niels maar al te graag opzette om hem iets duidelijk te maken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-koppel van vorig seizoen zet punt achter hun relatie

Onzin, vertelt Wouter nogmaals in Temptation Love Therapy. "Ik ken Julia, dus op het moment dat hij zo’n uitspraak doet, herken ik haar daar niet in. Ik weet hoe zij is in de omgang, naar andere jongens en naar mij toe. Dus ik had gelijk zoiets van: dit moet ik van haar horen."

Hij vervolgt: "Ik weet ook dat zij open en eerlijk naar mij zou zijn, mocht er wel iets voorgevallen zijn. Maar Niels liegt gewoon, ik snap niet wat hem bezielt om dit op het einde te doen - behalve een poging om te stoken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen

Hoewel het trucje van Niels dus niet gewerkt heeft, zijn Julia en Wouter helaas niet langer samen. Voor de spierbundel kwam de breuk best onverwacht, geeft hij eerlijk toe. Wouter vond namelijk dat ze na hun deelname aan de ultieme relatietest juist sterker waren dan ooit. "Ik begrijp het wel, maar ik had zelf persoonlijk even gewacht… het was best wel een rare wending", aldus Wouter.

Het laatste kampvuur is aanstaande donderdag te zien bij Videoland. Die vrijdag doen nog twee smaakmakers uit het programma hun verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!