Nico en Wouter uit Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Love Therapy

Nico vertelt waarom het écht is stukgelopen tussen hem en Laure

14 november 2021 14:57

Voor Nico (26) en Donna (26) was 'Temptation Island: Love or Leave' erop of eronder. Nico moest zijn lief bewijzen dat haar wantrouwen niet nodig was, maar deed juist het tegenovergestelde en onderzocht zijn connectie met vrijgezel Laure. Ondanks hun 'luidruchtige' dreamdate zijn ze niet meer samen. In 'Temptation Love Therapy' vertelt Nico meer over de breuk.

"Ik heb aangegeven dat ik nog niet klaar ben voor een serieuze relatie"

Zowel Donna als Nico vond onverwacht een connectie op het eiland. Donna zette zelfs tijdens het eerste kampvuur al een punt achter haar relatie. In Temptation Love Therapy vertelt Nico dat ze in België al de nodige problemen hadden en met een 'gezonde' relatie ook nooit mee hadden gedaan aan de ultieme relatietest. "Het kon of gedaan zijn of we konden tot de conclusie komen dat we toch wel bij elkaar passen. Het is het eerste geworden", aldus de realityster. "We hebben mooie momenten gehad samen, maar ik hoop dat ze gelukkig is met iemand anders - want dat verdient ze."

Omdat Nico nog altijd voor de vader van Donna werkt, zien ze elkaar nog wel zo nu en dan. "Ik zie Donna heel weinig, maar ik zie haar nog wel", doet Nico zijn verhaal. "We werken natuurlijk in hetzelfde bedrijf, maar op aparte locaties. (…) Het is niet dat het ongemakkelijk is… We zeggen gewoon: 'Hé, alles goed?' en dan ben ik weer weg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-koppel van vorig seizoen zet punt achter hun relatie

Dat is in ieder geval meer dan hij tegen Laure zegt. Ondanks hun romantische laatste date hebben ze helemaal geen contact meer. Hierover vertelt Nico: "We waren heel close en hebben een heel goede band gekregen." Tijdens de dreamdate ging het er dan ook heet aan toe, terwijl Nico op voorhand met zichzelf had afgesproken de handjes boven de lakens te houden om zo Donna geen verkeerde beelden te geven. "Maar we waren op een punt dat we dachten: alle remmen los", aldus Nico.

Dat het daarbij is gebleven, daar zit 'ie niet mee. "Ik denk dat de uitkomst, hoe het nu is, perfect is", legt Nico uit in de video. "We hebben ondervonden dat we niet bij elkaar passen, onze eigenschappen liggen te ver uit elkaar. Ik heb zelf ook aangegeven dat ik nog niet klaar ben voor een serieuze relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen

Het laatste kampvuur is aanstaande donderdag te zien bij Videoland. Die vrijdag doen nog twee smaakmakers uit het programma hun verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!