Nico en Bert in Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

Ook Nico en Wouter klaar met Bert: 'Voert een toneelstukje op'

15 november 2021 09:19

Eerder beschuldigde Fatih (26) Aylin (22) er al van een goede actrice te zijn, maar ook in de mannenvilla leek het af en toe wel op een theater, onthullen Nico (26) en Wouter (30) in een nieuwe aflevering van 'Temptation Love Therapy'.

"Ik kom daar niet om een toneelstukje te spelen, maar om over mezelf te leren"

Als er in Temptation Love Therapy aan de heren wordt gevraagd of ze spijt hebben van hun deelname zijn ze heel duidelijk: nee. Zowel Nico als Wouter heeft ondanks de uitkomst een toptijd gehad in de villa. Al was er wel één iemand, 'het buitenbeentje', die de sfeer nog weleens kon verpesten: Bert.

"Ik heb in het begin echt gelachen met Bert, maar op een gegeven moment word je flauw", geeft Wouter eerlijk toe. "Al die aandachttrekkerij, dat gehuil… Het begon echt extreem te worden. En dat hij opmerkingen ging maken als: 'Pak jij dit momentje maar even', terwijl wij daar helemaal niet mee bezig waren. Als het niet in de aflevering zit: boeiend, dan zit het niet in de aflevering."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noëlle uit Temptation: 'Bert deed alsof hij de goeierik was'

Wouter raast verder: "Ik kom daar niet om een toneelstukje te spelen, maar om over mezelf te leren. Bij Bert merkte je dat die afweging tussen toneelschool en zelfontwikkeling nog weleens uit balans was."

Het laatste kampvuur is aanstaande donderdag te zien bij Videoland. Die vrijdag doen nog twee smaakmakers uit het programma hun verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gekreun en liefdesverklaringen tijdens dreamdates Temptation Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!