Beeld © RTL

Isa Hoes doet onthullingen over haar tijd als Elfje in The Masked Singer

13 november 2021 13:38

In de vijfde aflevering van 'The Masked Singer' werd Isa Hoes (54) ontmaskerd als het Elfje. In 'After The Mask' vertelt de actrice over haar tijd als die sprookjesachtige figuur en daarbij doet ze een aantal leuke onthullingen.

"Daar heb ik gisteren nog mee geluncht!"

Hoewel Isa baalt van haar vertrek uit The Masked Singer, zag ze het wel aankomen. "De anderen zongen ook allemaal heel goed en hadden leuke nummers, dus ik was er wel bang voor", zegt de actrice. Isa vindt het vooral spijtig dat het avontuur voorbij is, omdat het zo gezellig met de rest was. "Het is echt een feestje, een heel positief programma."

Zingen is een - nu niet meer zo - geheime passie van Isa. "Ik kan daar, net als in acteren, veel in kwijt. Gek genoeg doet het ook iets met mijn systeem. Ik vind het echt helend om te zingen. Dat klinkt ineens heel zweverig, maar zo voelt dat."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Luuk Ikink werd meteen herkend in The Masked Singer: 'Het waren m'n enkels'

Tijdens de coronacrisis lag het werk van Isa een beetje stil, vertelt ze aan presentator Rick Brandsteder. "Toen dacht ik: wat vind ik nou echt leuk om te doen? Dat is zingen. En toen kwam dit." Op haar eerste dag werd Isa direct verteld wie er in de andere pakken zaten. Bij één naam veerde ze helemaal op. "Daar heb ik gisteren nog mee geluncht!" zegt ze. "Wat leuk dat die meedoet."

Het geheim bewaren, ervoer Isa als 'heel moeilijk'. "Want je doet zoiets leuks, dus dat wil je delen. Maar dat mag dus niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

The Masked Singer zorgt opnieuw voor grote verbazing

Uiteindelijk wist geen enkel jurylid juist te raden dat Isa schuilging achter het Elfje. Namen die voorbijkwamen waren onder andere Maan en Davina Michelle. Die complimenten nam Isa maar wat graag in ontvangst. "Mijn hart maakte al een sprongetje. En toen nog Davina Michelle. Ik vond het fantastisch. Dat was absurd."

Isa vertelt en passant ook nog even welk nummer ze de volgende keer zou hebben gezongen. "Ik zou hierna 'Arcade' doen van Duncan Laurence. Ik had er heel veel zin in", aldus de actrice.

Het optreden van het Elfje zie je hieronder nog een keer terug.

Het optreden van het Elfje

01:54

The Masked Singer zie je iedere vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!