Frits Wester in Humberto 14 november 2021 Beeld © Humberto 14 november 2021

Frits Wester bijt van zich af tijdens discussie Humberto: ‘Hou op, man!’

15 november 2021 11:44

Het ging er niet bepaald gezellig aan toe gisteravond bij 'Humberto'. Frits Wester (59) en horecaondernemer Oubaha Khalid vlogen elkaar nog nét niet in de haren tijdens een discussie over het functioneren van de zorg tijdens de coronacrisis.

"Dat is de grootste flauwekul. Ik vind dit zo flauw van je, echt"

De parlementair verslaggever en horecaondernemer schoven bij Humberto Tan aan om te praten over de nieuwe coronamaatregelen. Tijdens de laatste persconferentie is bekendgemaakt dat de horeca en essentiële winkels om 20.00 uur al hun deuren moeten sluiten en dat heeft natuurlijk de nodige gevolgen voor ondernemers. Frits en Oubaha kwamen er al snel achter dat ze niet hetzelfde denken over het functioneren van de zorg in Nederland en gingen met elkaar de discussie aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers BEAU ziedend op Frits Wester na uitspraken over horeca

Wanneer Humberto aankondigt naar het volgende onderwerp te willen gaan, kan Frits het niet laten om nog even een opmerking te maken richting Oubaha. "Ze zoeken nog een nieuwe minister van Volksgezondheid." Oubaha laat echter niet over zich heen lopen en sneert terug: "En we zoeken een objectieve journalist." De horecaondernemer doelt waarschijnlijk op het feit dat Frits een verleden heeft bij het CDA en als parlementair verslaggever neutraal zou moeten zijn. "Wacht even, dit is wel een dingetje. Hou op, man!" bijt Frits hem toe. "Dat is de grootste flauwekul. Ik vind dit zo flauw van je, echt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester: 'Weinig draagvlak voor zogenaamd 2G-systeem'

Humberto maakt uiteindelijk een einde aan de discussie: "Dit is zo niet productief," concludeert hij. Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien bij RTL 4. De aflevering van gister zie je hier terug.

Het kabinet liet vrijdag tijdens de persconferentie weten dat de 2G-maatregel 'mogelijk onvermijdelijk' is in Nederland. Frits Wester zei eerder dat daar niet meteen draagvlak voor leek, omdat hiermee het verschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden een stuk groter wordt. Het kabinet zou wel werken aan dat draagvlak.

Frits Wester: 'Weinig draagvlak voor zogenaamd 2G-systeem'

04:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!