Paul de Leeuw en Adele Beeld © BNNVARA/Raven B. Varona

Paul de Leeuw na jaren weer herenigd met Adele voor interview

16 november 2021 12:58

Paul de Leeuw (59) pakt in zijn nieuwe programma 'Busje komt zo!' altijd - je raadt het al - de bus. In de aflevering van volgende week pakt hij het iets anders aan en reist hij met een bijzondere bus op de boot naar Londen af. De presentator waagt de overtocht voor een interview met Adele (33).

"In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd"

Paul de Leeuw heeft Adele al vaak in zijn televisieprogramma's mogen verwelkomen, maar ondertussen is het alweer jaren terug. "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien", laat Paul in een statement weten. "En het ging goed!"

Het interview is te zien in Pauls nieuwe programma Busje komt zo!. Ook live voice-over Hans Kesting mocht mee naar Engeland, maar volgens BNNVARA is het nog de vraag of hij Adele ook kon ontmoeten.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Adele: 'Mijn ex-man Simon heeft m'n leven gered'

Toen Adele nog een redelijk onbekende zangeres was, was ze te gast in het programma Mooi! Weer De Leeuw. Sindsdien hebben Paul en de Britse zangeres een bijzondere band. In 2015 vond de laatste ontmoeting tussen hen plaats. Paul was toen op verzoek van Adele uitgenodigd voor een interview in Londen.

De speciale uitzending van Busje komt zo! is op donderdag 25 november om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. 

Onze Luuk Ikink is trouwens niet zo'n fan van Adeles grote comeback:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!