Castfoto GTST seizoen 32 Beeld © Feriet Tunc

Voormalig GTST-actrice: 'Ik verdiende daar het minimumloon'

16 november 2021 14:06

'Goede Tijden, Slechte Tijden' is al meer dan 30 jaar op de buis en weet elke week duizenden fans te boeien. Je zou dan ook denken dat een rol in de serie je gelijk rijk maakt, maar niks is minder waar. Dat blijkt uit een interview met voormalig 'GTST'-actrice Dilan Yurdakul (30) in de 'Nieuwe Revu'.

"Maar voor het geld moet je het niet doen"

Dilan heeft maar liefst zeven jaar in GTST gespeeld, van 2012 tot 2019. In Meerdijk vertolkte ze de rol van Aysen Baydar. Toch kreeg ze daar, voornamelijk in het begin, niet bepaald een flinke pot goud voor. "In het begin verdiende ik heel weinig, het minimumloon. Later werd dat iets meer. Maar voor het geld moet je het niet doen. Ik vind het belangrijk om te kunnen leven, niet om heel rijk te zijn." 

Toen de actrice meer ervaring kreeg, begon ze ook meer te verdienen. Uiteindelijk leverde het haar wel een woning op in de hoofdstad. "Klopt, dat is een leuke erfenis van GTST. Toen kon ik hier een woning kopen." 

Het hele gesprek met Dilan is nu te lezen in de Nieuwe Revu

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard zet alles op alles om Billy te vinden in GTST

Dat het in Meerdijk altijd spannend is, blijkt wel uit de terugkeer van soapbitch Billy de Palma (gespeeld door Lone van Roosendaal). Ze wordt niet bepaald warm onthaald, want Ludo Sanders en Richard van Nooten hebben nog een appeltje met haar te schillen. Meer daarover lees je hier terug

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verboden liefde bloeit op in nieuwe weektrailer GTST

Billy de Palma oog in oog met aartsvijand Ludo: 'Welkom thuis'

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!