Beeld © RTL

Perfecte Plaatje-kandidaten werken met heel bijzondere modellen

17 november 2021 22:02

We zijn alweer bij de zesde aflevering van het zesde seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'. Het deelnemersveld is al flink uitgedund, maar dat betekent natuurlijk niet dat de verrassingen voor de kandidaten voorbij zijn. Sterker nog, deze week werden de zes overgebleven amateurfotografen misschien wel het meest verrast tot nu toe.

"Dan moet ik meteen huilen"

De eerste shoot moeten Ruth, Bridget, Georgina, Juvat, Patrick en Frits doen in hét sprookjesland van Nederland: De Efteling. De opdracht is het vastleggen van emotie bij de bezoekers van het pretpark.

Maar tijdens de tweede opdracht worden de deelnemers verrast, wanneer hun modellen de ruimte binnenlopen. Eerst ziet Patrick zijn moeder door de deur komen, waardoor hij na een eerste verbaasde reactie direct volschiet. "Dan moet ik meteen huilen", aldus Patrick.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

William Rutten reageert op 'kritiek' kijkers Het Perfecte Plaatje

Ook voor de andere kandidaten zijn er familieleden naar het Spoorwegmuseum in Utrecht - waar de shoot plaatsvindt - gekomen. Zo kunnen Ruth, Georgina en Juvat allemaal hun broer begroeten, ziet een emotionele Bridget haar moeder verschijnen en Frits zijn twee dochters. De kandidaten worden vervolgens gevraagd een ouderwetse fashionfoto te maken in het Spoorwegmuseum.

Buiten het programma om zijn Georgina en Patrick elkaars beste vrienden. De twee hebben elkaar dan ook flink geholpen gedurende het programma, vertellen ze in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tranen van pure angst en totale blijdschap in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!