Koen en Deborah Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Pijnlijk: Koen en Deborah van Temptation uit elkaar na zetten liefdestattoo

18 november 2021 19:36

Nog voordat het 'Temptation Island'-avontuur voor Koen en Deborah goed en wel begonnen was, was het alweer over. Na slechts zo'n 48 uur in de villa besloten de vrijgezellen het koppel al naar huis te sturen - iets wat Koen en Deborah destijds helemaal niet zo erg vonden. Inmiddels is de situatie tussen hen aardig veranderd...

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering veertien van Temptation Island: Love or Leave.

"Ik dacht dat het goed zat, maar blijkbaar dus niet"

De tortelduifjes verlieten de ultieme relatietest met grootste plannen, maar helaas hield hun liefde geen stand. In een korte update in de laatste aflevering van het seizoen laat Deborah weten dat Koen haar heeft bedrogen. En dat terwijl even eerder nog te zien is hoe de twee samen een tatoeage laten zetten met de tekst 'to infinity en beyond'. "We hebben samen die tattoo gezet en ik dacht dat het goed zat, maar blijkbaar dus niet", aldus Deborah.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wouter stormt weg tijdens confrontatie met Julia in Temptation Island

Al die tijd had Koen contact met iemand anders. Iets waar Deborah achterkwam toen ze online in verschillende berichten werd getagd. "Ineens kreeg ik allemaal filmpjes en foto’s. Ik dacht: dit is een grap", vertelt ze. "Ik kon het echt niet geloven, maar ik zie natuurlijk wel dat het Koen is (…) Hij zei nog tijdens Temptation: we gaan trouwen en kinderen kirgen, maar dat was allemaal onzin."

Ondanks alles houdt ze nog wel altijd veel van haar ex. Deborah legt uit: "Dat gaat niet weg. Maar ik moet erboven staan, dat weet ik. Ik verdien dit gewoon niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fatih: 'Aylin was de beste actrice van Temptation Island'

Het hele seizoen van Temptation Island: Love or Leave kijk je terug bij Videoland. Al gezien? In Temptation Love Therapy klappen Nico en Wouter uit de school. Bekijk die video hieronder. Alle afleveringen van Temptation Love Therapy vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation Love Therapy: Noëlle en Wouter hebben nog steeds contact

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!