Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? Beeld © Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? SBS6 19-11-2021

Twitter gniffelt om koffiestrijd seniorenflat Mr. Frank Visser

18 november 2021 21:43

In 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' is Viktor Brand (50) terug in de seniorenflat in Velsen-Noord, waar vier bewoonsters een ware strijd om de macht in de koffiekamer voerden. Nog altijd is het geen zuivere koffie...

Vanwege het coronavirus werd het dagelijks koffie-uurtje afgeschaft, en dat zorgde voor een hele hoop ongezelligheid in de flat. Twee bewoonsters besloten daarom op eigen initiatief toch een bakkie pleur in te schenken, maar al snel veranderde het in een ware koffiestrijd. Niet iedereen was het er namelijk mee eens en zo werden er zelfs koffiefilters gestolen om de boel te saboteren. Je zou denken: wijsheid komt met de jaren, maar daar was bij deze dames geen sprake van. De beschuldigingen vlogen over en weer, en toen Viktor hen samenbracht voor een goed gesprek werd het er nou niet echt gezelliger op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Visser kwart eeuw op tv: 'Een kunst om zo lang vol te houden'

Om aan alle strijd een einde te maken werd Mr. Frank Visser ingeschakeld. Na heel wat bakkies sterke koffie lukte het hem uiteindelijk om het koffiedrama uit te filteren, maar niet iedereen heeft zich aan de uitspraak gehouden blijkt als Viktor een aantal maande later polshoogte komt nemen. Zo is al het geld uit de kas, zo'n 10.000 euro, spoorloos. Daar is inmiddels een deurwaarde opgezet, maar het belangrijkste is dat er eindelijk weer gelachen wordt in de flat - ook op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Club pestende bejaarden shockeert kijkers Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van woensdagavond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!