Busje komt zo, 18-11-2021 Beeld © BNNVARA/Busje komt zo, 18-11-2021

Naturisten-B&B zorgt voor grote hilariteit in Busje komt zo

19 november 2021 12:43

In het programma 'Busje komt zo' gaat Paul de Leeuw (59) met een touringbus het hele land door om kijkers met een bijzonder verhaal te bezoeken. In de aflevering van donderdagavond maakt hij een nogal bijzondere stop in Zeewolde, waar hij de naturisten-B&B van Jerry en Ilse bezoekt. En Paul zou Paul niet zijn als dit geen hilarische taferelen oplevert.

"Ik vind dit echt verschrikkelijk"

Paul verklapt aan het begin van de aflevering al aan voice-over Hans Kesting dat hij nogal zenuwachtig is voor hun allerlaatste stop. De heren mogen namelijk overnachten in de naturisten-B&B van Jerry en Ilse. Paul en Hans durven het in het begin nog niet aan om naakt te gaan en hebben daarom een speciaal pak aangetrokken dat hun naakte lichaam moet voorstellen. De heren worden al snel geconfronteerd met een naakte vrouw die pal voor hen gaat staan en de mannen uitlegt waar ze precies moeten zijn. Hans en Paul weten niet waar ze moeten kijken en vluchten het huisje uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gieren het uit om nieuwe tv-show Paul de Leeuw

De mannen krijgen een badjas aangereikt met het advies dat ze deze zodra ze zich op hun gemak voelen, uit kunnen doen. Het duurt niet lang voordat Paul en Hans in een opvallende string rondlopen. Zodra ze gaan zitten, krijgen ze op hun kop, want met je blote billen op een stoel zitten, dat doe je als naturist niet. Hans wordt gesommeerd om wat handdoekjes te halen. Paul voelt zich overduidelijk niet op zijn gemak. "Ik vind dit echt verschrikkelijk", verzucht hij. Ook de cameramannen moeten eraan geloven en de kledingstukken vliegen in het rond, tot grote hilariteit van Jerry en Ilse.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw over hereniging met Adele: 'Ze herkende me'

Naarmate de aflevering vordert, lijkt Paul toch iets minder moeite te hebben met het bloot zijn en uiteindelijk gaat ook zijn string uit. Ook Hans gaat helemaal naakt, maar als de mannen aan het einde van de avond moeten opstaan om naar bed te gaan, blijkt uit hun ongemakkelijk exit wel dat ze toch niet helemaal comfortabel zijn. Kijkers kunnen in ieder geval wel lachen om de aflevering. Op Twitter stromen de complimentjes binnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw over Busje Komt Zo: 'Dit is wat ik kan'

Paul de Leeuw vertelde ons eerder al met veel enthousiasme over zijn nieuwe programma, dat elke donderdag rond 21.40 uur te zien is op NPO1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!