Donna Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Donna maakt duidelijk hoe het nu écht tussen haar en Nico zit

20 november 2021 16:11

Ondanks het feit dat 'Temptation Island: Love or Leave' het einde van haar relatie betekende, heeft Donna geen spijt van haar deelname. In de nieuwste en tevens laatste aflevering van 'Temptation Love Therapy' onthult de 26-jarige dat dat alles te maken heeft met Jimi.

"Wat ga ik doen? Zijn werk afpakken? Dat zou wel heel kinderachtig zijn"

Zowel Donna als Nico vond gedurende de ultieme relatietest onverwacht iemand die hen hun partner deed vergeten. Waar Nico zijn laatste date besloot door te brengen met Laure, koos Donna op haar beurt voor haar steun en toeverlaat Jimi. "Jimi heeft mijn tijd daar wel beter gemaakt", blikt ze nu terug. "Hij heeft er voor mij een mooie ervaring van gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation-gangers verbaasd door breuk Deborah en Koen: 'Nooit gedacht'

En een 'mooie ervaring' was hun dreamdate zeker... "De dreamdate met Jimi was gezellig, dat was wel duidelijk denk ik", bloost Donna voor de camera als ze het moment in haar hoofd herbeleeft. "Ik zei altijd: ik zou echt nooit, nooit, maar dan ook echt nooit op tv seks hebben. Maar toen ik daar was en die klik en spanning had met Jimi dacht ik: dat wordt misschien wel moeilijk. Ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd."

Hoewel het tussen hen eenmaal terug in België uiteindelijk niets geworden is, heeft Donna niet het gevoel dat ze met lege handen thuis is gekomen. Ze legt uit: "Ik ben als een ander persoon thuisgekomen. Ik ben nu een stuk zekerder, niet meer zo dom en naïef. Het kan mij nu echt allemaal gestolen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Nico en Wouter klaar met Bert: 'Voert een toneelstukje op'

Jimi mag Donna dan misschien niet meer zien, Nico werkt nog altijd voor haar vader - ondanks haar eerdere uitspraken. "Dat zei ik toen ik boos was", geeft ze toe. "Maar wat ga ik doen? Zijn werk afpakken? Dat zou wel heel kinderachtig zijn. (...) Op dit moment is de band tussen ons gewoon normaal, vriendschappelijk en professioneel."

Het hele seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nu te zien bij Videoland. Krijg je geen genoeg van alle drama? Bekijk dan alle aflevering van Temptation Love Therapy hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!