Donna en Delphine Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Love Therapy

Delphine uit Temptation houdt vol: 'Met badkleding onder de douche'

21 november 2021 09:24

Als Bert (33) tijdens zijn laatste kampvuur in 'Temptation Island: Love or Leave' beelden te zien krijgt van zijn Delphine (27) die met een andere man onder de douche staat, is voor hem de maat vol. In 'Temptation Love Therapy' beweert Delphine echter dat er niets tussen haar en Joop is gebeurd tijdens de dreamdate.

"Hij was echt de jongen met wie ik de beste klik had"

"Het was gewoon supergezellig. Hij was echt de jongen met wie ik de beste klik had. Ik kon supergoed met hem praten", vertelt Delphine over haar laatste date met Joop. "We hebben samen gedoucht, maar echt in onze badkleding."

Dat ze iemand zou vinden met wie ze binnen een paar dagen een connectie zou opbouwen, had Delphine niet verwacht. Laat staan met Joop. "In het begin heb ik niet eens iets tegen hem gezegd", biecht ze op. "Pas de laatste week of zo ben ik tegen hem gaan praten."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation-gangers verbaasd door breuk Deborah en Koen: 'Nooit gedacht'

Praten deed ze ook niet tegen Bert, eerder schreeuwen. Vooral tijdens het laatste kampvuur ging het flink tekeer. "Ik schaam me rot", is dan ook haar antwoord als wordt gevraagd hoe ze het vindt om zichzelf terug te zien. "Ik loop thuis gewoon weg als mijn ouders kijken. Ik vind het echt erg."

Donna is het daarmee eens: "Ik kijk er eigenlijk niet zo graag naar, ik vind het heel confronterend. (…) Als je het als koppel zou overleven is het veel makkelijker, want dan heb je elkaar nog daarna."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen

Het hele seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nu te zien bij Videoland. Krijg je geen genoeg van alle drama? Bekijk dan alle aflevering van Temptation Love Therapy hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!