Donna en Delphine Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Love Therapy

Donna wist zeker dat ze Temptation vroegtijdig moest verlaten

22 november 2021 07:08

Dat ze het de volle twee (intense) weken van 'Temptation Island: Love or Leave' vol zou houden, dat had Donna (26) niet verwacht. In 'Temptation Love Therapy' bekent ze dat ze dacht dat ze als eerste naar huis zou worden gestuurd.

"Ik was eigenlijk nog wel iets saaier"

Niet de koppels, maar de vrijgezellen hadden afgelopen seizoen de touwtjes in handen. Wanneer ze het idee hadden dat de stellen zich niet volledig openstelden naar hen toe en weigerden het proces aan te gaan, mochten zij die twijfel kenbaar maken en een koppel naar huis sturen. Deborah en haar partner Koen moesten de villa uiteindelijk vroegtijdig verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation-gangers verbaasd door breuk Deborah en Koen: 'Nooit gedacht'

"Toen dat zwembad oplichtte, dacht ik dat het voor mij was", vertelt Donna in de nieuwste en tevens laatste aflevering van Temptation Love Therapy. Ook Delphine had eerder Donna zien vertrekken dan Deborah. "Ik was eigenlijk nog wel iets saaier", geeft Donna toe. "Deborah praatte nog wel meer tegen de jongens en ik was meer van: we zien wel."

Het hele seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nu te zien bij Videoland. Krijg je geen genoeg van alle drama? Bekijk dan alle afleveringen van Temptation Love Therapy hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze plotwending in Temptation Island had niemand zien aankomen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!