Beeld © RTL

Marc vertelt in Dit Is Mijn Keus over zijn fetisj: ponyplay

22 november 2021 21:38

In zijn nieuwe talkshow 'Dit is mijn keus' ontvangt presentator Eddy Zoëy (54) spraakmakende gasten die vertellen waarom zij bepaalde keuzes gemaakt hebben in hun leven. In de eerste aflevering heeft Eddy een aantal fetisjisten te gast, waaronder de 62-jarige Marc. In het dagelijks leven heeft hij een directeursfunctie bij een loodgietersbedrijf. Maar in zijn vrije tijd geeft hij de touwtjes juist graag uit handen: hij houdt van ponyplay, waarbij hij de pony is.

"Toen heeft ze mij vastgebonden aan mijn genitaliën en mijn armen achter me vastgemaakt"

De eerste vraag die Eddy aan Marc stelt is hoe zijn fetisj is ontstaan. "Als je over straat zou lopen, zou je dit niet achter 'm zoeken", aldus de presentator. Daarover zegt Marc zelf dat hij twintig jaar geleden ook niet had verwacht dat hij nu aan ponyplay zou doen. "Op een bepaald moment deed ik mee aan een BDSM-podium in Amsterdam, toen vroeg een meesteres aan mij of ik eens haar pony wilde zijn."

Toen zei Marc tóch ja. "Waarom niet voor een keer?" vroeg hij zichzelf af. "Toen heeft ze mij vastgebonden aan mijn genitaliën en mijn armen achter me vastgemaakt. Sindsdien zeg ik: ja, I like ponyplay."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eddy Zoëy biedt fetisjisten een podium in Dit Is Mijn Keus

Hetgeen wat Marc zo 'fijn' vindt aan ponyplay is de onderwerping. "Ik hou van machteloos zijn, totaal vastgebonden worden. Maar ik hou ook een beetje van het speelse." De kick voor Marc is dat hij 'terug in het gareel' wordt gehesen. Overigens heeft Marc in het dagelijks leven een directiefunctie. Hij vindt het als pony juist fijn om de controle uit handen te kunnen geven.

In de video hieronder zie je een stukje uit Dit is mijn keus, waar ook andere mensen met een fetisj aan bod komen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zelfs Eddy Zoëy geknipt voor het 'wolvenkapsel'

Dit is mijn keus zie je iedere maandag om 20:30 op RTL 5, of bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!