Beeld © Netflix

Christine is eindelijk terug: seizoen 4 Selling Sunset op netflix

24 november 2021 07:11

Vanwege de coronacrisis mocht het meer dan heel even duren, maar er is goed nieuws voor alle liefhebbers van de Netflix-serie 'Selling Sunset'. Het vierde seizoen staat vanaf vandaag namelijk op Netflix. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van de duurste huizen, maar natuurlijk ook de beste bitchfights tussen Christine, Chrishell, Amanza en de rest.

Het derde seizoen eindigde met de over the top bruiloft van Christine Quinn, waar haar frenemy Chrishell Stause het toneel verliet omdat ze het allemaal niet meer aankon.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drama, jaloezie en tranen: Netflix deelt nieuwe trailer Selling Sunset

Het vierde seizoen belooft voor net zo veel drama te zorgen als de eerste drie seizoenen. Uit een trailer die eerder gerealed werd bleek dat Davina the Oppenheim Group verlaten heeft. In haar plaats komt Vanessa. Ook komt Emma, die wat listings van Christine overneemt. Het lijkt erop dat Christine het bedrijf uit gegooid wordt, terwijl ze zelf niet helemaal snapt waarom dat zo is. Goed, in ieder geval genoeg drama om van te smullen. En vergeet die prachtige huizen niet, natuurlijk. 

Nog wat overtuiging nodig om Selling Sunset te kijken? Hieronder vind je de trailer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!