Beeld © Videoland/Jasper Suyk

Olav uit Prince Charming raakte blind aan één oog door bizar ongeluk

24 november 2021 15:02

In de tweede aflevering van 'Prince Charming' neemt Chris zijn mannen mee om te gaan boogschieten. De drie mannen die hem het dichtst bij zijn hart 'raken', mogen met hem op date. De 37-jarige Olav doet plots een erg heftig verhaal uit de doeken. Hij is namelijk blind aan één oog door een bizar ongeluk.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de tweede aflevering van Prince Charming.

"Ik struikelde en ik kwam in de vaatwasser terecht met mijn gezicht"

Vlak voordat Olav zijn pijl richting het hart van (een foto van) Chris mag schieten, vertelt hij over zijn ongeluk. "Ik struikelde en ik kwam in de vaatwasser terecht met mijn gezicht. Daar stond een bestekbakje in en ik deed altijd het mes omhoog. Daar ben ik in terechtgekomen en toen is er een mes in mijn oog beland..." 

Zijn verhaal maakt duidelijk indruk op Chris en de andere mannen. "Pittig verhaal wel", zegt Chris erover. "Ik zag het helemaal voor me", aldus de prins terwijl hij een wat ongemakkelijk gezicht trekt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'

Uiteindelijk schiet Olav wel als één van de beste, dus mag hij mee op date met Chris. Tijdens de date vertelt hij over het ongeluk, dat in 2015 plaatsvond. "Ik werkte als tandarts, maar dat ging niet meer. Ik kon geen diepte meer zien en me niet concentreren op één punt, wat als tandarts wel belangrijk is." 

Het ongeluk heeft Olav gedwongen om na te denken over een andere invulling van zijn leven. Inmiddels heeft hij een aantal dierenwinkels opgezet. "Ik merk wel dat ik daar een stuk gelukkiger van word."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming Chris oog in oog met zijn twaalf verleiders

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'

01:15

Iedere woensdag zie je een nieuwe aflevering van Prince Charming bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!