Beeld © RTL

Georgina komt weg met grote blunder in Het Perfecte Plaatje

24 november 2021 22:54

In de zevende aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' krijgen de kandidaten onder meer de opdracht om een vervreemd beeld te maken. Een anti-campagne, voor bijvoorbeeld roken of het gebruiken van lachgas. Georgina Verbaan (42) wint deze shoot, terwijl ze een behoorlijke fout heeft gemaakt in haar foto. Gelukkig voor de actrice, viel het de juryleden (ook) niet op.

"Dat was me helemaal niet opgevallen"

Vlak voordat de jury-beoordeling begint, verklapt Georgina al dat er iets 'mis' is met haar foto. "Maar ik ga niet zeggen wat." Vervolgens zijn de juryleden razend enthousiast over het beeld dat de actrice heeft geschoten, wat een anti-campagne is tegen plastische chirurgie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Georgina Verbaan schiet in de stress bij 'Het Perfecte Plaatje'

Ook na de beoordeling zegt Georgina nog niet wat er nou precies aan haar plaatje mankeert. Uiteindelijk krijgt ze een een prachtige 9 als beloning voor haar foto. En pas dán durft Georgina uit de doeken te doen wat nou precies het probleem is. "Je ziet de schoen van de cameraman", vertelt ze dan. "Linksboven", legt ze verder uit.

Juryleden William Rutten en Cynthia Bol schieten direct in verbazing. "Dat was me helemaal niet opgevallen", zegt William. "Dan doen we twee punten van je cijfer af", grapt hij vervolgens. "Echt niet", antwoordt een dolblije Georgina daar nog op.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Perfecte Plaatje-kandidaten werken met heel bijzondere modellen

De eerste opdracht in deze aflevering zorgde bij de kandidaten voor totale paniek en nogal wat zweetdruppels. Hoe dat eraan toeging, zie je in onderstaande video.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!