De Verraders Videoland editie Beeld © RTL/Jasper Suyk

Deze BN'ers doen mee aan de Videoland-editie van De Verraders

25 november 2021 09:59

'De Verraders', het spel vol spanning en bedrog, keert op 5 december terug. Deze speciale Videoland-editie kent nieuwe regels en is intenser dan ooit. De twaalf deelnemers die hun intrek nemen in landhuis Havixhorst en dit psychologische avontuur met elkaar aangaan zijn zojuist bekendgemaakt.

Deze BN'ers durven het aan: Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Tim Senders (presentator), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

Romana uit B&B Vol liefde te zien in De Verraders Videoland Editie

00:26
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

O, kom er eens kijken: eerste beelden Videoland editie De Verraders

Wie worden Verraders en wie Getrouwen en wie gaan er uiteindelijk met de zilverschat vandoor? In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN’ers dit programma vol leugens en bedrog beleven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bedenker van De Verraders komt met nieuwe spelregels

De eerste aflevering van dit meeslepende avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première op RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede TV-seizoen van De Verraders, welke weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.  

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: "Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke tv-merken steeds vaker een eigen Videoland-editie. Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de tv-seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we De Videoland Première, waarbij de eerste aflevering van een exclusief Videoland seizoen bij RTL 4 te zien is. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen."     

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!