Merol in De Slimste Mens ter Wereld Beeld © Instagram @merolmusic/Play4

Zangeres Merol zwaait na 9 afleveringen af in De Slimste Mens

25 november 2021 13:57

Op 10 november deed zangeres Merol (30) voor het eerst mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld', de Belgische versie van 'De Slimste Mens'. Ze wist het maar liefst negen afleveringen lang vol te houden, maar helaas is er nu een eind gekomen aan haar deelname.

"Het is gebeurd, maar niet getreurd"

Merel Baldé, de echte naam van Merol, maakte op 10 november haar debuut in het programma. Al meteen gooide ze hogen ogen: met een waanzinnige score van 598 seconden stal ze de vijfde plek in het lijstje met beste scores ooit. En daar bleef het niet bij. 

Waar je in de Nederlandse versie van het programma slechts een beperkt aantal keer mee kunt doen, gaat dat in België anders. Hier blijf je in het programma tot je er in de finale uitvliegt. En dat is precies wat er gisteren gebeurde bij Merol. Na negen afleveringen is er een einde gekomen aan haar deelname. Wel zien de Vlaamse kijkers haar nog terug in de finaleweken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Merol gooit hoge ogen in Vlaamse versie Slimste Mens

Op Instagram blikt ze terug op haar deelname. 'Het is gebeurd, maar niet getreurd want ik heb zoveel fun gehad, keiveel toffe Belgische mensen leren kennen, op elke cover gestaan en ik ben overspoeld met keilieve berichtjes die ik niet allemaal kon beantwoorden. Maar ik lees ze wel bijna allemaal, dank jullie wel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Melkweg strikt zangeres Merol voor reeks proefconcerten

Merols succes in het programma heeft er ook voor gezorgd dat ze een stuk bekender is geworden bij onze zuiderburen. Ze stond ze de afgelopen week in zo ongeveer alle bladen en kranten, want wie is toch deze Nederlandse allesweter? Ook haar liedjes blijven niet onopgemerkt. Haar nummers 'vol' en 'Hou je bek en bef me' staan inmiddels in de Belgische Viral 50-lijst op Spotify.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!