Beeld © Getty Images

Zó wordt Samantha's afwezigheid in Sex and the City verklaard

26 november 2021 15:31

Nadat bekend werd gemaakt dat Samantha, gespeeld door actrice Kim Cattrall (65), niet in de reboot van 'Sex and the City' te zien zal zijn, vroegen veel mensen zich af hoe haar afwezigheid zou worden verklaard. Veel fans gingen ervan uit dat ze wordt ‘doodverklaard’, maar dit blijkt niet het geval.

"De kijkers zullen te horen krijgen dat ze het helemaal naar haar zin heeft in Londen"

Sterker nog: mocht het ooit weer goed komen tussen Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker, dan kan Samantha zo weer in de serie worden geschreven. Bronnen melden namelijk aan Daily Mail dat haar afwezigheid zal worden verklaard door het feit dat ze naar het Verenigd Koninkrijk is verhuisd, specifieker: naar Londen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker noemt dood Willie Garson 'ondraaglijk'

Volgens bronnen zou het te ongemakkelijk zijn als Samantha nog gewoon in New York zou zijn, maar geen contact meer zou hebben met haar vriendinnen. De verhuizing naar Londen is dan ook een mooi excuus voor haar afwezigheid. "De kijkers zullen te horen krijgen dat ze het helemaal naar haar zin heeft in Londen, ondanks dat ze ruzie heeft gekregen met Carrie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Je kunt slapen in het Sex and the City-appartement van Carrie

Haar voormalige beste vriendin zal op een bepaald punt in de reboot proberen om het weer goed te maken met Samantha, maar het is niet duidelijk hoe zij daarop zal reageren en wat er precies gaat gebeuren. We zullen dus nog even moeten afwachten. De reboot zal in Nederland waarschijnlijk ergens in de loop van 2022 te zien zijn op HBO Max.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex and the City-acteur Willie Garson overleden aan kanker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!