Beeld © RTL

Eerste tranen vloeien in Prince Charming na emotioneel gesprek

1 december 2021 07:19

Je kon erop wachten, maar het eerste emotionele gesprek zit erop in 'Prince Charming'. Dat gesprek voerde 'prins' Chris niet privé met iemand, maar met de hele groep. Met name de verhalen van Marcel en Jimmy raakten een gevoelige snaar bij de Limburgse Chris.

"Kwetsbaarheid is heel mooi, maar ik werd heel emotioneel"

Net nadat Chris een aantal dates - met Lars, Jakop en Lesley - heeft gehad, gaat de hele groep samen eten. Dan komt Chris wederom met een 'spel' om de mannen wat beter te leren kennen. Dit keer spelen ze gezamenlijk 'de loterij van de waarheid'. Rick, die als eerst een vraag krijgt, is direct teleurgesteld. Hij moet zeggen hoe hij graag had willen heten als zijn naam niet Rick was geweest... Precies, een stomme vraag.

Goed, later krijgen een aantal anderen wél een vraag waarmee ze meer over zichzelf kunnen vertellen. De vraag die Marcel krijgt is wat hij zou doen als hij nog één dag te leven had. Hij schiet dan direct vol. "Ik kom best wel uit een gebroken familie. Ik heb geen contact meer met mijn vader en mijn zus. Ik zou dan gewoon heel graag bij elkaar zijn." Daarop pakt Chris direct zijn hand. "Mooi", zegt hij dan. Vervolgens wordt de onzekere Marcel nóg onzekerder en durft hij amper nog naar Chris te kijken. "Kwetsbaarheid is heel mooi, maar ik werd heel emotioneel." Wel vond hij het fijn dat Chris een hand gaf.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming Chris: 'Kan het nog steeds niet geloven'

Als Jimmy zijn vraag ziet, zegt hij meteen: "Zo, dat is een heftige." Op het papiertje staat de vraag wat hem het meest pijn heeft gedaan in zijn leven. "Ik denk het feit dat mijn ouders nooit tegen mij hebben kunnen zeggen dat ze van me hielden", zegt hij dan. Daardoor slaat er directe en stilte in de groep." Ik krijg meteen tranen in mijn ogen omdat ik dit nog nooit hardop heb uitgesproken." Chris gaat dan als troost naast Jimmy zitten, die dan spanningen voelt. "Er beginnen dingen te kriebelen."

Na deze emotionele verhalen schiet Chris ook vol wanneer hij iedereen bedankt voor hun openheid. De groep vraagt hem dan wat er is. "Ik vind het heel moeilijk om te beseffen dat ik na een avond als vandaag weer mensen naar huis moet gaan sturen, terwijl ik jullie zo graag allemaal hier zou willen houden. Helaas is dat niet zo." Wanneer Chris aankondigt dat er diezelfde avond nog iemand naar huis moet, valt iedereens mond open van verbazing.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming Chris blij verrast met komst nieuwe mannen

RTL Boulevard sprak onlangs met Chris over zijn avontuur. In de video hieronder vertelt hij over de vier mannen die later aankwamen dan de eerste twaalf.

Prince Charming Chris blij verrast met komst nieuwe mannen

00:39

Een nieuwe aflevering van Prince Charming zie je iedere woensdag om 20:30 uur, exclusief op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!