Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland vervloekt zichzelf: 'Kijk die wenkbrauwen!'

03 december 2021 07:49

Haar carrière begint in 1995 bij TMF, waar Bridget Maasland (47) de kans krijgt om zich te ontplooien. Iets wat zich in die tijd minder 'ontwikkelt' zijn haar wenkbrauwen, die dan praktisch niet aanwezig zijn. "Het heeft me jaren van mijn leven gekost", lacht ze in de eerste aflevering van 'Achter Het Perfecte Plaatje'.

"Als ik hiernaar kijk zie ik gewoon een puppy"

"Ik begon daar op mijn negentiende en als ik hiernaar kijk zie ik gewoon een puppy", vertelt Bridget als ze terugblikt op die tijd. "Ik zie ook iemand die heel graag wil leren, en vol in het leven staat en ervan geniet. Ik zie ook iemand die helaas haar wenkbrauwen helemaal had verknipt en geplukt, en die kwamen niet meer terug."

"Het heeft me jaren van mijn leven gekost om die weer terug te krijgen", lacht ze. "Ik word wel heel blij van deze foto, het geeft me een goed gevoel. Mijn TMF-tijd was écht een heel leuke tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Ik wil een man die voor mij gaat, de ware ik'

Bridget vertelt in het nieuwe online format van RTL Boulevard ook nog dat ze enorm genoten heeft van haar tijd bij Het Perfecte Plaatje, maar heeft geaccepteerd dat het avontuur nu voorbij is. Volgens de presentatrice is het goed zo. Ze vertelt: "Het is natuurlijk niet leuk om zo vlak voor de finale af te vallen, je wil dan ook die finale doen. Aan de andere kant: ik heb in principe wel alle opdrachten mogen doen en het werd op een gegeven moment ook wel een herhaling, als ik eerlijk ben."

Volgens Bridget is het programma 'het leukste waar ze ooit aan heeft meegewerkt'. Mocht er in de toekomst ooit een seizoen met oud-deelnemers komen, zegt ze dan ook volmondig 'ja'. "Daar zou ik niet eens over hoeven na te denken", geeft ze toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief: Bridget Maasland zet jarige zoon Mees in het zonnetje

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Elke donderdag doet de afvaller zijn of haar verhaal in Achter Het Perfecte Plaatje. Bekijk alle afleveringen hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!