Beeld © RTL

Georgina Verbaan verlegt grenzen en gaat helemaal naakt in Het Perfecte Plaatje

1 december 2021 22:29

In 'Het Perfecte Plaatje' wordt er in de ene opdracht meer van de kandidaten verwacht dan in andere opdrachten. Dit keer moet Georgina Verbaan (42) het vooral ontgelden. En dan ook nog voor een foto die niet eens van haar is. Nee, Georgina 'moet' min of meer naakt voor de foto van concullega Juvat Westendorp (32).

"Ik ga niet met mijn hand op m'n tiet op de foto"

De tweede opdracht in de achtste aflevering luidt als volgt: de kandidaten moeten een bekende albumhoes namaken, maar er wel hun eigen draai aan geven. Zo zien we iconische foto's van David Bowie, Shakira en Prince. Wanneer Tijl de kandidaten vertelt dat ze zélf model moeten staan voor hun foto's, zakt de moed al snel in de schoenen. Want op veel foto's is er nogal wat bloot te zien. Even later wordt Georgina gekoppeld aan Juvat, die een naaktportret van Prince na moet maken.

Georgina schiet - terecht - meteen een beetje in de stress. "Maar ik wil niet naakt. Ik ga niet met mijn hand op m'n tiet op de foto", zegt ze. Even later: "Nu moet ik dus mijn kleren uit. Dat wil ik niet, ik heb er helemaal geen zin in. Daar heb ik me helemaal niet op voorbereid en ik vind het helemaal niet fijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Niet-alledaagse shoot Het Perfecte Plaatje: 'Foto's waren eng'

Uiteindelijk proberen Georgina en Juvat uit hoe vleeskleurig ondergoed staat. "Het is wel een beetje de huidskleur vibe", zegt Georgina. "Maar het haalt de sexyness uit de foto. Het is een naaktfoto", reageert Juvat daarop. Georgina daarop: "Maar ik ga niet naakt. Ik heb echt geen zin in een hele cameraploeg rondom me als ik hier naakt sta." Juvat snapt de gevoelens van Georgina natuurlijk. "Ze wil het niet. En ik moet heel eerlijk zijn: ik weet ook niet of ik het wel had gewild." 

Toch gaat Georgina overstag. "Naakt is erg, maar in huidskleurig ondergoed is ook niet echt..." Daarbij vindt ze het 'onsportief' als ze het niet doet. Dus al met al gaat de actrice tóch naakt, maar dan met zo weinig mogelijk mensen erbij, waar Juvat haar heel dankbaar voor is.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ruth Jacott schittert met broer in nieuwe aflevering Het Perfecte Plaatje

In onze nieuwe online serie Achter Het Perfecte Plaatje blikt afvaller Bridget Maasland (47) terug op haar avontuur én bespreekt ze een aantal dierbare foto's uit haar eigen collectie.

Achter Het Perfecte Plaatje: Bridget voelt zich ondanks exit tóch een winnaar

05:45

Het Perfecte Plaatje zie je iedere dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!