Leslie Keijzer Beeld © Videoland

Echte Gooische Moeder Leslie vernoemt zoon naar Manuel Broekman

02 december 2021 14:49

De tweede aflevering van het tweede seizoen 'Echte Gooische Moeders' begint met heugelijk babynieuws, want Leslie Keijzer is bevallen van haar zoon. De kleine man luistert naar de naam Manuel. Je weet wel, naar acteur Manuel Broekman (34).

"En toen zag ik Manuel Broekman voorbijkomen"

Op 29 juni 2021 is Leslie bevallen van haar tweede spruit. De andere Gooische moeders zijn net zo in de gloria met de komst van de baby als Leslie zelf. "Manuel, ik vind het ook een heel leuke naam", zegt Bo. "Het staat toch prachtig bij Moises? Moises en Manuel", vult Florine aan.

Maar de juiste babynaam vinden voor haar zoon was voor Leslie en haar partner nog een moeilijke opgave. "Het heeft best wel even geduurd", vertelt de nieuwbakken moeder. "En toen zag ik Manuel Broekman voorbijkomen. Hij deed iets grappigs en toen dacht ik: wat een leuk iemand." Daarop kwam Leslie tot de conclusie dat ze Manuel een leuke naam vindt. "Ik Goof appen en hij zei meteen: 'Leuk!'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline op babybezoek bij Gooische moeder Leslie: ‘Zó lief!’

Dat het seizoen van Echte Gooische Moeders op een roze (of nou ja, blauwe) wolk begint, staat in schril contrast tot de rest van het seizoen. Dat heeft alles te maken met de vroeggeboorte en het overlijden van Paulines dochter in het najaar. Omdat het een realityprogramma is, wil Pauline ook dat verschrikkelijke hoofdstuk uit haar leven een plek geven in de show:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeder Leslie geeft update over gezondheid

Iedere donderdag bekijk je de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!