Patrick Martens, Bridget Maasland en Georgina Verbaan Beeld © Instagram @gverbaan

Bridget Maasland neemt eigen liefdesleven op de hak

3 december 2021 09:20

Sinds haar kortstondige relatie met André Hazes (27) is er veel aandacht voor het liefdesleven van Bridget Maasland (47). Erg lang waren de twee niet samen, slechts zo'n drie maanden, voordat de zanger weer met hangende pootjes terugkeerde naar zijn ex. Regelmatig refereert de presentatrice naar die tijd, zo ook onder de post van haar 'Het Perfecte Plaatje'-collega Georgina Verbaan (42).

"Het was ook één van mijn langere relaties"

Tijdens de opnames van Het Perfecte Plaatje maken de kandidaten de gekste dingen mee en dat schept natuurlijk een band. Georgina laat via Instagram na da aflevering van woensdag dan ook weten Bridget ontzettend te gaan missen. 'Zo jammer dat we van die heerlijke Bridget Maasland afscheid hebben moeten nemen', schrijft ze bij een foto die gemaakt is achter de schermen van het RTL-programma. 'Zo fijn met je gehad een halfjaar lang.'

Natuurlijk moet Bridget in de comments even laten weten hoe lief ze het berichtje van haar voormalig concurrent vindt en ze laat ook meteen zien dat ze beschikt over de nodige dosis humor én zelfkennis. Ze schrijft: 'Het was ook één van mijn langere relaties!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland nog in contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

In Achter Het Perfecte Plaatje, het online format rondom Het Perfecte Plaatje, vertelde Bridget dat ze zich ondanks alles tóch een winnaar voelt. "Het is natuurlijk niet leuk om zo vlak voor de finale af te vallen, je wil dan ook die finale doen. Aan de andere kant: ik heb in principe wel alle opdrachten mogen doen en het werd op een gegeven moment ook wel een herhaling, als ik eerlijk ben", aldus de presentatrice.

Volgens Bridget is het programma 'het leukste waar ze ooit aan heeft meegewerkt'. Mocht er in de toekomst ooit een seizoen met oud-deelnemers komen, dan zegt ze ook volmondig 'ja'. Bekijk de hele video hieronder:

Achter Het Perfecte Plaatje: Bridget voelt zich ondanks exit tóch een winnaar

05:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland dertig keer verhuisd: 'Hecht me niet snel aan een plek'

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!