Vincent B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Vincent uit B&B Vol Liefde deelt eerste foto van vriendin

03 december 2021 15:23

Monique en Vincent leken in 'B&B Vol Liefde' gelukkig met elkaar, maar na de opnames kwamen de twee al snel tot de conclusie dat de liefdesklik ontbrak. Alleen in Casa Valduggia zit Vincent echter niet, hij heeft namelijk een nieuwe vriendin: Jessica. Na zijn lief begin november te hebben voorgesteld aan RTL Boulevard, maakt ze nu ook haar opwachting op zijn Instagram-account.

"Ciao bella"

Monique trok als eerste bij Vincent in tijdens B&B Vol Liefde en bleef uiteindelijk ook het langst in Italië. Toch kwam na de laatste aflevering vrij snel naar buiten dat de vonk tóch niet helemaal was overgeslagen. Na terugkomst in Nederland is Monique nog wel een keer teruggegaan naar Casa Valduggia voor Vincent, maar tussen de wijntjes en verse pizza's uit de oven door, kwamen ze toch tot de conclusie dat het tussen hen niet zou werken. 

Met Jesscia werkt het wél. 'Ciao bella', schrijft een verliefde Vincent dan ook bij een foto van hen samen, gemaakt in het idyllische Orta San Giulio in Italië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde is volop aan het daten

Vincent en Jessica kennen elkaar al van voor het programma. "Ik heb haar via Tinder leren kennen. We zouden een keertje uit eten gaan, maar dat viel toen toch een beetje dood en de afspraak ging niet door", vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard. Na het eerste contact was het een tijdje stil, totdat Jessica Vincent plotseling voorbij zag komen met een oproep voor B&B Vol Liefde. "Ze heeft toen wel getwijfeld of ze zich moest opgeven, maar ze voelde zich niet prettig met al die camera’s erbij", aldus Vincent.

Toen aan het einde van het eerste seizoen bleek dat Vincent en Monique niet samen verder gingen, nam Jessica alsnog contact op met Vincent. De twee raakten weer volop aan de praat en uiteindelijk stelde Jessica spontaan voor om voor vijf dagen een ticket te boeken naar Italië. Omdat Jessica in Nederland woont en werkt en Vincent in Italië zijn eigen B&B heeft, hebben ze op dit moment een langeafstandsrelatie. Maar dat betekent niet dat ze elkaar weinig zien: zo gaat hij in december naar Nederland voor de feestdagen en in februari gaan ze zelfs samen een marathon lopen in Sevilla. Hoe ze het op de lange termijn gaan regelen, weet hij nog niet. "Het is nog heel pril, dus we zien gewoon hoe het loopt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxanne en Mitch uit B&B Vol Liefde kunnen elkaar niet loslaten

Ook Jacob uit Portugal vond na het programma alsnog de liefde. In onderstaande video vertelt hij er zelf alles over:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!