Marc-Marie Huijbregts en Buddy Vedder Beeld © RTL

Marc-Marie licht gepikeerd over commentaar Buddy in Masked Singer

6 december 2021 12:35

In de achtste aflevering van 'The Masked Singer' had Marc-Marie Huijbregts (56) de 'eer' om zijn masker af te doen. Hij bleek schuil te gaan achter de Vogelverschrikker. Uiteraard praat de cabaretier in zijn podcast 'Marc-Marie en Aaf Vinden Iets' na over het hele avontuur. Daar doet hij uit de doeken dat hij met één opmerking van panellid Buddy Vedder (27) not amused was.

"Ik denk: nee Buddy, jij bent een zanger!"

In de podcast vertelt Marc-Marie over zijn ervaringen in The Masked Singer. Zo vond hij het een vreemde gewaarwording om op het podium te staan. "Je bent er, maar je bent er ook helemaal niet. Het is een beetje fly on the wall, maar dat iedereen de vlieg wél ziet", vertelt hij.

Waar Marc-Marie zich niet op had voorbereid, is dat de panelleden ook commentaar gingen leveren. Zo zeiden ze bijvoorbeeld dat hij korte beentjes heeft. En dat hij dik gemaakt is in zijn pak. En specifiek één opmerking van Buddy zorgde ervoor dat Marc-Marie licht gepikeerd was. "Buddy Vedder begint bij iedereen te zeggen dat het geen zanger is. Al na twee zinnen. Dat doet hij bij iedereen. Ik denk nee: Buddy, jij bent een zanger!" aldus Marc-Marie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Twee onverwachte onthullingen in The Masked Singer: 'Allemachtig'

Ook vertelt de cabaretier dat hij van mening is dat hij het saaiste pak van iedereen had. "Luuk Ikink had allemaal lichtjes erin, en bij mij was het gewoon een juten zak. Maar ik vond het hartstikke leuk dat ze het voor me gemaakt hadden."

Panelleden Gerard en Buddy raadden niet dat Marc-Marie de Vogelverschrikker was. Gerard vindt dan ook dat de hints niet altijd helpen. Daar vertelt hij over in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Pijnlijk om twee keer te worden afgewezen in The Masked Singer'

Gerard Joling woest: 'Aanwijzingen Masked Singer kloppen niet'

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!