Beeld © SBS6 / Talpa

Gillis-kijkers kwaad op 'slavendrijver' Nicol: 'Doe zelf eens wat'

06 december 2021 21:07

Iedere maandagavond is de familie Gillis met hun reallifesoap 'Familie Gillis: Massa is Kassa' weer te zien op de nationale kijkbuis. Als je het afvoerputje van de Nederlandse televisie wil zien, moet je op maandagavond naar 'ons Peter en Nicol' kijken. Over die laatste gesproken. De kijkers van het programma kunnen weinig waardering voor haar opbrengen. Waarom? Omdat ze andere mensen aan het werk zet en zelf (ogenschijnlijk) vrij weinig doet.

"Iets anders dan commanderen kan ze niet"

In de uitzending van vanavond is te zien dat Nicol twee andere mensen behoorlijk aan het commanderen is. Iedere zin die ze uitpreekt begint steevast met 'als ik jou was', gevolgd door iets wat de andere mensen zouden moeten doen volgens haar. En dat allemaal omdat Nicol vervolgens langs moet komen met een makelaar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers hebben meelij met Samir: 'Peter is een sadistische feeder'

De kijkers van het programma stellen de houding van 'ons Nicol' niet echt op prijs. Zo schrijft iemand: 'Slavendrijver Nicole jacht die arme Johnnie met een dubbele longontsteking nog de dood in.' Een ander vindt dat Nicol zelf 'ook eens wat' moet doen.

Weer iemand anders zegt: 'Die Nicol zou eens minder tetteren en haar handjes eens moeten laten wapperen.' Ook is iemand er van overtuigd dat Nicol in een vorig leven slavendrijver is geweest. 'Iets anders dan commanderen kan ze niet.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter Gillis not amused tijdens controle horeca: 'Ratjetoe!'

In deze aflevering gaan Nicol en haar grote liefde Peter ook samen meubels shoppen. Maar eenmaal in de meubelzaak vindt 'Peerke' het allemaal maar 'gevaarlijk'. Hoe dat zit, zie je in de video hieronder.

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!