Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © Instagram @jimbakkum

Jim Bakkum trots op Bettina: 'Slechtste kandidaat ooit voor De Verraders'

08 december 2021 11:33

Het avontuur in de Videoland-editie van 'De Verraders' duurde voor Bettina Holwerda (42) minder lang dan ze had gehoopt. Toch is haar partner Jim Bakkum (34) trots op haar.

"Juist door haar relaxte, zorgeloze karakter is ze er als eerste uitgestemd"

Let op: dit artikel bevat spoilers over De Verraders.

Het is misschien een beetje laat, maar Jim heeft toch de eerste twee afleveringen van een nieuw seizoen van De Verraders gekeken. Degene die als eerste verbannen, dus niet vermoord, wordt is Bettina. Bijna de volledige groep koos ervoor om haar weg te stemmen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romana uit B&B Vol liefde te zien in De Verraders Videoland Editie

'Wat ben ik toch trots op haar', schrijft Jim in zijn Instagram Stories. 'Juist door haar relaxte, zorgeloze karakter is ze er als eerste uitgestemd. Ze is ook de slechtste kandidaat ooit', gaat Jim verder.

Bettina besloot met iedereen te praten over dat ze zo relaxed in de situatie stond, wat haar uiteindelijk duur kwam te staan. Wat wél bleek, is dat Bettina twee van de drie verraders verdacht. 'Ook nog even als enige twee van de verraders raden, voordat je met opgeheven hoofd wegloopt', aldus een trotse Jim.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bettina Holwerda zei volmonding 'ja' tegen De Verraders

Uit eerdere beelden van De Verraders bleek dat de emoties dit seizoen opnieuw hoog oplopen. In de video hieronder zie je daar meer over.

Een nieuwe aflevering van De Verraders zie je iedere zondag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!