Beeld © Rolnad J. Reinders/MAX

Janny en André presenteren in januari dit speciale programma

08 december 2021 16:39

Geen ijs deze winter? Geen probleem, want in een speciaal seizoen van 'Denkend aan Holland' varen Janny van der Heijden (67) en André van Duin (74) de Elfstedentocht.

Dat het volgend jaar precies 25 jaar geleden is dat de laatste Elfstedentocht werd verreden, is een mooie aangelegenheid om alle steden nog eens te water aan te doen. Omdat we op een dikke laag ijs al die jaren erna niet hebben kunnen rekenen, verkennen de Heel Holland Bakt-collega's de Friese wateren per boot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janny van der Heijden onthult Heel Holland Bakt-geheim

In de twee afleveringen ontdekken Janny en André hoe het is om de Elfstedentocht per boot af te leggen. Maar het is flink koud, dus wacht hen een nieuwe vaarervaring mét dikke jassen, mutsen en de nodige liters warme chocolademelk. In de elf steden laat het presentatieduo hun stempelkaart geheel volgens de reglementen vullen.

Hoe dat er precies aan toegaat, is te zien vanaf zondag 2 januari. Denkend aan Holland, de Elfstedentocht is om 21.35 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin staat open voor nieuwe liefde: 'Wil iemand om me heen'

Het is een pittig en bovenal druk jaar geweest voor André. De presentator vertelt over de afgelopen periode aan Aran Bade in de eerste speciale kerstaflevering van Aran on Tour. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!