René le Blanc Beeld © ANP

Dit astronomische bedrag verdient René le Blanc per optreden

08 december 2021 21:31

Wie toegezongen wil worden door René le Blanc moet diep in de buidel tasten. De zangcarrière van de 52-jarige ster van 'Ik geloof in mij' is nog maar net van start, maar dat weerhoudt hem er niet van om grote sommen geld te verdienen.

"Buiten corona om doe ik een stuk of tien, elf optredens"

Het is een stuk moeilijker om goede zaken te doen tijdens de coronacrisis, maar desalniettemin heeft René toch zijn prijs omhooggegooid, zo weet Eddy Zoëy. In de zevende aflevering van Ranking The Stars vraagt de presentator de zanger naar zijn half uur-tarief. Het blijkt dat voor minder dan 4000 euro René zijn bed niet uitkomt. Daarvoor komt de 'If I Tell You'-zanger zes tot zeven liedjes zingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René le Blanc opgeschrikt door vuurwerk: 'Geen geintjes meer'

Het geld moet inmiddels tegen de plinten klotsen. "De prijs is omhooggegaan, maar het team is ook groter geworden. Buiten corona om doe ik een stuk of tien, elf optredens per weekend." Dan zit je snel aan een euro of 44.000.

Ondanks zijn artiestennaam biecht de zanger op dat hij niet al zijn optredens wit krijgt uitbetaald. "Word je weleens cash betaald?" vraagt Eddy daarop. "Ja, soms wel", geeft René vervolgens toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

René le Blanc op randje van de dood door corona

Ranking The Stars wordt iedere woensdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5. Je kunt de afleveringen ook vooruit- en terugkijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!