Riverdale Beeld © The CW

Lili Reinhart kondigt mogelijk einde Riverdale aan

8 december 2021 20:19

Er staat mogelijk teleurstellend nieuws te wachten voor de fans van 'Riverdale'. Lili Reinhart (25), in de serie beter bekend als Betty Cooper, heeft het idee dat de Netflix-hit bijna ten einde komt. Dat vertelde ze tijdens een Instagram Live-sessie.

Het is nog niet eens zeker of er een zevende seizoen komt van de populaire serie, maar als die er komt, denkt Lili dat dit meteen het laatste seizoen wordt. Toch kan de actrice dat niet met 100 procent zekerheid zeggen. Tot op heden hebben zowel The CW als tekstschrijver Roberto Aguirre-Sacasa nog niets laten weten over het einde van de serie.

Wat we wel weten is dat de opnames voor een eventueel volgend seizoen nog niet zijn begonnen. Als dat er komt, lijkt Riverdale eind 2022 pas terug te keren. Normaal gesproken maakt The CW al vroeg in een lopend seizoen bekend of er nieuwe afleveringen worden besteld. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Riverdale-acteur KJ Apa in het geheim getrouwd'

Voorlopig kunnen we gelukkig nog even genieten van het zesde seizoen van Riverdale dat op Netflix van start ging. In het nieuwe seizoen krijgen de avonturen van Archie en zijn vrienden uiteraard een gevolg.

Tekstschrijver Roberto Aguirre-Sacasa beloofde de fans eerder al dat weer veel emotionele verhalen te zien zullen zijn in het seizoen: "Krachten verzamelen zich voor de ultieme strijd tussen Goed en Kwaad. Maar wie zal aan welke kant staan? En wie zal leven en wie zal sterven?" Het antwoord op die vragen vind je nu dus op Netflix. 

De trailer van het seizoen bekijk je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Riverdale-ster KJ Apa vader geworden van eerste kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!