Beeld © SBS6 / Talpa

Gillis-kijkers zien begrafenis voor eend Massa: 'Met koffietafel en al'

13 december 2021 20:58

Wanneer je denkt dat het allemaal niet vreemder kan op televisie, kijk dan een keer naar 'Familie Gillis: Massa is Kassa'. De familie trekt aardig wat kijkers, ondanks dat niemand ze aardig lijkt te vinden. In de meest recente aflevering zien de kijkers hoe 'ons Nicol' haar geliefde eend Massa - die was doodgereden - laat begraven. Inderdaad, laat begraven. Mét koffietafel.

"Deze serie wordt met de week gekker"

Wanneer Nicol ontdekt dat Massa is doodgereden, laat ze haar ouders opdraven om het beestje van de straat af te halen. Zelf vindt ze dat namelijk vies. Toch was Massa wel 'onderdeel van het gezin', dus is Nicol bedroeft dat ze dood is. 

Uiteindelijk gaat Nicol met haar vader en moeder naar een park toe om de eend te begraven. Waarom de eend niet op haar eigen lap grond (of liever de lap grond van Peter Gillis) begraven kan worden, is iedereen een raadsel. Maar goed, Massa krijgt wel een plechtige dienst. Met bloemen, een kruis én - jawel - een koffietafel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers kwaad op 'slavendrijver' Nicol: 'Doe zelf eens wat'

De kijkers vinden er massaal wat van. 'Bloemen, koffie, een kruis. Alles voor je eend Massa', schrijft iemand. Een andere kijker vindt het maar een gek tafereel. 'Een koffietafel voor een overreden eend. Deze serie wordt met de week gekker.'

Weer iemand anders is vooral niet te spreken over het gedrag van Nicol. 'Je laat je moeder een dode eend van de weg afhalen, je vader het graf graven en jouw taak is klagen... Het zal je dochter maar zijn.😬🤨 Maar haar moeder maakt er gewoon een feestje van en heeft koffie bij zich voor de begrafenis van de eend,'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gillis-kijkers hebben meelij met Samir: 'Peter is een sadistische feeder'

Wat ook in deze aflevering te zien was, is wat kijkers het grappigste fragment tot nu toe noemen. Ruud Gillis valt namelijk in de eendenvijver, wat het nodige gevloek oplevert. Het fragment zie je hieronder.

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!