Robert ten Brink Beeld © Nick van Ormondt

Robert ten Brink over stoppen met All You Need Is Love

15 december 2021 14:28

Al jaren staat Robert ten Brink (66) door zijn programma 'All You Need Is Love' bekend als Dr. Love. De liefdesshow is decennia lang vaste prik voor mensen tijdens de kerstdagen. Er komt natuurlijk een dag dat Robert stopt met het programma. Maar hoe en wanneer? Dat vertelt hij in 'Veronica Superguide'.

"De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren?"

Jaar in jaar uit trakteert Robert zijn kijkers al op de meest zoetsappige romantische momenten. Toch weet hij elke keer weer opnieuw de kijkers te boeien. En uitgerekend dit jaar vindt hij het heel makkelijk, júíst vanwege de coronaproblematiek. "Er is zo veel coronaleed van mensen die na lange tijd graag weer bij elkaar willen zijn", vertelt Robert.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robert ten Brink maakt radiovariant All You Need Is Love

Ook deze editie wil de presentator met zijn team weer naar Lapland afreizen om mensen bij elkaar te brengen. "En we gaan natuurlijk naar Schiphol. Als het allemaal lukt hè, want het wordt door corona met de dag spannender wat wel of niet kan. De verhalen bij elkaar zoeken, dat is het probleem niet. Het zijn de praktische zaken waar we ons hoofd over breken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robert ten Brink deelt glimlachjes uit aan mensen op straat

Inmiddels heeft Robert een respectabele leeftijd behaald. Maar kan hij het zich voorstellen om met pensioen te gaan? "Voor een tv-maker is met pensioen gaan anders dan wanneer je bij KPN werkt. Of piloot bent. Het zou in mijn geval betekenen dat alles ophoudt. De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren? In mijn geval zal dat een combinatie zijn. Het zal allemaal wat minder worden en wie weet gaan mensen ook denken: jeetje, daar heb je hem weer. Dat is een mooi moment om te zeggen: veel plezier ermee, ik ga door met mijn echte leven."

Robert ten Brink deelt glimlachjes uit aan mensen op straat

02:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!