Beeld © RTL

Frank Lammers en Wouter de Winther krijgen fikse ruzie bij Beau

16 december 2021 07:25

De talkshow 'Beau' leverde woensdagavond spannende televisie op. Frank Lammers (49) kreeg het namelijk aan de stok met Wouter de Winther (49), nadat laatstgenoemde vertelde dat kroonprinses Amalia misschien wel een feestje met honderd mensen had gehouden.

"Wat is dit voor opmerking?"

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) waren er 21 mensen uitgenodigd voor het feest, maar Wouter heeft het over 'zo’n 100 aanwezige gasten'. Net toen Wouter aan het vertellen was, werd hij onderbroken door Frank. Hij noemt het nieuws van Wouter 'een beetje hijgerig'. "Ik denk: laat dat meisje met rust. Zeg dan gewoon ‘er waren te veel mensen’ en als je niet zeker weet dat er 100 mensen waren moet je dat niet hier op die manier zeggen. (...) Ik hou hier niet van", ging Frank door, terwijl Wouter zichtbaar geïrriteerd keek.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tom Waes en Frank Lammers genoten van samenwerking Undercover

Dan maakt Wouter een - zoals dat heet - comeback, met een scherpe opmerking. Of laten we dit misschien maar een poging tot comeback noemen. Hij zegt namelijk: "We hebben helaas geen vacature meer voor Jumbo-acteur", de supermarktketen waar Frank reclame voor maakt. "Wat is dit voor opmerking? Echt?" reageert Frank daarop. En host Beau: "Oké..." Na een minuutje vraagt Beau of de heren vrede kunnen sluiten, wat ze dan ook doen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frank Lammers zette in zeven dagen een speelfilm in elkaar

Frank was overigens te gast om zijn eigen kersthit te promoten. In de video hieronder zie je hoe hij daar een stukje van zingt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!