Beeld © SBS6 / Talpa

Koen uit LLDL legt eindelijk uit waarom hij croissantjes op fornuis opwarmde

16 december 2021 11:30

De grote droom van Marc-Marie Huijbregts (54) werd onlangs werkelijkheid én gisteren uitgezonden op televisie. De cabaretier is groot fan van het ongemakkelijke datingprogramma 'Lang Leve de Liefde', waarin mensen de meest bijzondere - niet rare - dingen doen. Marc-Marie blikte in de speciale uitzending terug met een aantal spraakmakende kandidaten.

"Het was totale paniek"

Misschien wel de meest spraakmakende LLDL-kandidaat ooit is Koen. Hij praatte onomwinden, eh, onomwonden over de scheten die hij na het gourmetten op voelde komen. Het ontbijt dat hij voor zijn date maakte was goed bedoeld, maar pakte niet zo goed uit. Hij gooide wat rauwe eieren in een mixer en wilde de croissantjes opwarmen op het fornuis. Bijzonder... (Nogmaals: niet raar.)

Het bewuste fragment zie je hieronder terug.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

LLDL-kandidaat uit haar frustratie: 'Je gaf niet eens een hand'

Nou, de natte droom van Marc-Marie is werkelijkheid geworden, want hij heeft Koen kunnen vragen wat hij in hemelsnaam dacht op dat moment. Terwijl de cabaretier zijn lach amper in kan houden, vraagt-ie: "Hoe dacht jij de croissants warm te krijgen?"

Koen heeft zijn antwoord klaar. Hij moet in de ochtend altijd vroeg de deur uit, dus maakt hij enkel wat boterhammetjes voor zichzelf. Nooit eieren of iets anders wat je op moet warmen. Toen het gebeurde, voelde hij zelf ook wel aan dat het goed mis was. "Je voelt die camera draaien, en dan denk je: oh shit, dit gaat op tv komen! Wat ik dacht weet ik niet meer, het was totale paniek."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

LLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!