Georgina Verbaan Beeld © ANP

Georgina Verbaan beschermt dochter: 'Zet haar niet zomaar op toneel'

19 december 2021 15:55

Hoewel fervent Instagrammer Georgina Verbaan (42) regelmatig haar gezinsleven deelt op de gram, zul je - in tegenstelling tot haar katten - het gezicht van haar dochtertje Odilia (11) er niet snel aantreffen. In 'Achter Het Perfecte Plaatje' legt de actrice haar beweegredenen daarvoor uit.

"Ik ga haar niet zomaar op zo’n toneel zetten"

Achter Het Perfecte Plaatje: Georgina had niet verwacht dat ze het tot de finale zou schoppen

06:33

Met ruim 183k volgers is Georgina behoorlijk populair, en daar wil ze haar dochter niet mee opzadelen. "Ik zet mijn dochter niet herkenbaar op Instagram, want daar heeft ze helemaal niet om gevraagd. Ze heeft daar ook helemaal geen toestemming voor gegeven."

De actrice gebruikt altijd een emoji om het gezicht van haar meisje af te schermen, bijvoorbeeld van een - daar is 'ie weer - kat. "Ik krijg veel aandacht op mijn Instagram, ik ga haar niet zomaar op zo’n toneel zetten", aldus Georgina. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina: 'Maakte er nooit geheim van dat ik op mannen én vrouwen val'

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Elke donderdag doet de afvaller zijn of haar verhaal in Achter Het Perfecte Plaatje. Ook Juvat Westendorp, die vorige week afviel, deed in Achter Het Perfecte Plaatje zijn verhaal. Bekijk alle afleveringen hier

Achter Het Perfecte Plaatje: Juvat over emotionele laatste shoot

06:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Juvat Westendorp kijkt uit naar eigen huwelijk: 'Juiste gevonden'